DERNEKLERİMİZ

Başkanımız Ali Koç ve Yöneticilerimiz Maltepe Şubemizin Genel Kurulu’na katıldı

12 Haziran 2021 Cumartesi 18:29

Başkanımız Ali Koç ve Yönetim Kurulu üyelerimizin de katılımıyla Maltepe Şubemizin Genel Kurulu, Gülsuyu Stadı'nda gerçekleştirildi. 350 temsilci üyemizin oy kullandığı Genel kurulda tek aday olan Behram Kaçar, üst üste 2. kez başkanlığa seçildi.
 
Başkanımız Ali Koç, Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu üyelerimizden Sevil Zeynep Becan, Sertaç Komsuoğlu, Turhan Şahin ve Fenerbahçe Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Ruşen Çetin de genel kurulda üyelerle bir araya gelerek sohbet etti. Başkanımız üyelerle tek tek ilgilenerek fotoğraf isteklerini kırmadı.
 
Bir konuşma yapan Başkanımız Ali Koç, dilek ve temennilerini paylaşırken, Kulübümüzün 25-26 Haziran tarihlerinde yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda seçilmesi halinde temsilci üyelerin kongre üyeliğine geçişini kolaylaştırmaya devam edeceklerini söyledi.
 
Başkanımız Ali Koç, “Öncelikle Fenerbahçe’nin sevgili ve değerli taraftarları aynı zamanda temsilci üye olanlar, Yönetim Kurulumuzu temsilen buraya gelen arkadaşlar, katılan herkes, çoluk çocuk hepinizi sevgiyle saygıyla kucaklıyorum.  9 şubemizi konsolide ettiğimiz 2900 temsilci üyesi olan Maltepe Şubemizin ikinci Seçimli Genel Kurulu hayırlı uğurlu olsun.  Biliyorsunuz Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Sevil Becan ve kulüp personelimiz gerek kongre üyelerimize gerekse temsilci üyelerimize hizmet ediyorlar. Onlarla yoğun mesai ve istişare içindeler. Bunun da faydalarını zaman içinde gördük, göreceğiz de. Bununla beraber mevcut yönetimimiz seçildiği takdirde temsilci üyelerimizin kongre üyesi olabilmeleri için her türlü imkanı, kolaylığı ve esnekliği sağlamaya devam edecek. Onun için temsilci üyelerden her zaman kongre üyesi olma hedeflerini canlı tutmalarını özellikle rica ediyorum. Gerek taraftar olsun, gerek kongre üyesi olsun, gerek temsilci üye olsun, kulübümüze faydası olan herkesi omzumuzun üstende taşıyacak zihniyete ve anlayışa sahibiz. Delegeler 2900 küsur temsilci üyeyi önümüzdeki haftalarda gerçekleşecek olan Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Seçimli Genel kurulunda temsil edecekler. Dolayısıyla aslında bir kongre üyesinden çok daha büyük sorumlulukları var. Sadece kendileri için değil binlerce kişiyi temsilen kongrede bulanacaklar. Bu seçimin sonunda sizi orada temsil etmeye hak kazanacak herkese de başarılar diliyorum. Şubenizin de her daim yolu açık, şansının bol olmasını diliyorum. İnşallah en kısa zamanda sezonun başlamasıyla tribünlerde hep beraber kucaklaşırız. Bir senedir ekran başında yaşayan çocuklarımız da inşallah eğitim dönemine hiç bir sıkıntı olmadan eski alıştığımız normlarda başlayabilirler. Hepimizin yolu açık, şansı bol olsun. Hepimize de sağlıklı ve güvenli bir yaz dönemi diliyorum. Şimdiden de önümüzdeki bayramınızı canı gönülden kutluyorum, Başkanım sizin de yolunuz açık olsun. Sizlerin ve ekibinizin kulüp olarak her zaman yanınızdayız. Ne yapabilirsek zaten Sevil hanımla beraber uyguluyorsunuz. Sağ olun, var olun” ifadelerini kullandı.
 
Maltepe Şubesi’nin genel kurulunun hayırlı olmasını dileyen Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan da, “Çok güzel bir cumartesi günü. Açık havada tedbirlerimizi alarak bugün Maltepe şubemizin genel kurulunu gerçekleştirdik. Şube, bildiğiniz gibi derneklerden farklı. Şubelerin tüzel kişilikleri yok. Yönetim kuruluna bağlı aktivitelerini sürdürüyorlar. Temsilci üyelerimizin de bağlı olduğu yapılar. Bugün sadece temsilci üyelerimizin katıldığı genel kuruldan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün 3 yılda bir yapılan Seçimli Genel Kurulu’nun delegeleri seçiliyor. Çok heyecanlı bir gün. Bu delegeler seçildikten sonra genel kurulumuza katılacaklar ve bunlar birbirine bağlı. Yani şubelerimizin genel kurulları da 3 yılda bir yapılıyor. Bugün o günü yaşadık. Herkese sevgi ve selamlarımı yolluyorum.” dedi.
 
Yeniden Başkan seçilen Behram Kaçar ise Fenerbahçe için güzel projelere imza atmak istediklerini belirtti.
 
Konuşmaların ardından otizmli genç ressam Tuna Taşkın, yaptığı bir tabloyu Başkanımıza hediye etti.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar
 

Basın Fotoğrafları