DERNEKLERİMİZ

Dünya Fenerbahçeliler Günü derneklerimiz tarafından coşkuyla kutlandı

22 Temmuz 2019 Pazartesi 10:15

Hamburg, Zonguldak ve Çorum derneklerimiz, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü organize ettikleri etkinliklerle coşkuyla kutladı.
 
Hamburg Derneğimiz Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü kutladı
 
Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü yeni dernek yerinde düzenlediği mangal partisiyle kutladı. Yoğun ilginin olduğu organizasyonda daha sonra üyeler ve sporseverler bir maç yaptı.
 
Zonguldak Derneğimizden 19.07 etkinliği
 
19.07 Dünya Fenerbahçeliler günü Zonguldak'ta da coşkuyla kutlandı. Zonguldak Doktorlar Lokali’nde açık havada organize edilen geceye Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ile Zonguldak Garnizon Komutanı Ayhan Kafalı, derneğin yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri katıldı.
 
Dernek başkanı Turgut Papila ve yönetim kurulu üyeleri gündüz programında ise, İl Emniyet Müdürünü Polis Evi’nde ziyaret ederek adına düzenlenmiş formayı takdim etti.
 
Çorum’da Dünya Fenerbahçeliler Günü Coşkusu
 
Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kuruluş tarihi olan 1907 yılından esinlenilerek, Fenerbahçeliler tarafından her yıl 19 Temmuz’da (19.07) kutlanan Dünya Fenerbahçeliler Günü dolayısıyla Çorum’da da bir etkinlik düzenlendi.
 
Çorum Fenerbahçeliler Derneği ve Çorum Genç Fenerbahçeliler tarafından düzenlenen program kapsamında Pir Baba Parkı’nda bir araya gelen Fenerbahçe taraftarları, ellerinde Fenerbahçe bayrakları ve atkılarıyla, sloganlar atarak Gazi Caddesi’nden Atatürk Anıtı’na yürüdü.
 
Atatürk Anıtı’na çelenk bırakan taraftarlar, saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşımızı okudu.
 
7’den 70’e birçok yaş grubundan Fenerbahçelinin katıldığı etkinlikte, meşalelerle Fenerbahçe marşları okuyup, tezahürat yapan taraftarlar, Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü coşkuyla kutladı.
 
Çorum Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Gazi Nogay, dünyada ve tüm Türkiye’de olduğu gibi Çorum’da da Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü her yıl düzenli olarak coşkuyla kutladıklarını söyledi.
 
“Bu büyük kulübün bir parçası olan, ellerinden gelen tüm destekleriyle tribünlerde, salonlarda, gerektiğinde sokakta, iyi günde kötü günde sonsuz bir fedakarlık ve aidiyet duygusuyla Fenerbahçe'nin yanında olan, yeri geldiğinde sarı-lacivert, yeri geldiğinde fener olan tüm taraftarlarımızın '19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü canı gönülden kutluyorum” diyen Nogay, Çorum Fenerbahçeliler Derneği öncülüğünde, taraftarların desteğiyle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her 19 Temmuz gününü coşkuyla kutlayacaklarını ifade etti.

Haberin diğer fotoğrafları

/