FUTBOL

Augsburg ile Landshut Fenerbahçeliler Derneği birlik ve beraberlik gecesi düzenledi

05 Şubat 2019 Salı 14:29

Augsburg ve Landshut Fenerbahçeliler Derneği tarafından Almanya'nın Bavyera eyaletinin Münih şehrinde birlik ve beraberlik yemeği organize edildi.

Gecede, Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan, Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gherardini, Dernekler Sorumlumuz Murat Boyraz, Başkanlık Ofisi Yönetici Koordinatörü Zeynep Tugay, Stuttgart Dernek Başkanı Necip Islak, Frankfurt Dernek Başkanı Tunç Çolak, Bayern Münih Basketbol Şubesinden misafirlerimiz ile taraftarlarımız ve üyelerimizle bir araya geldi.

Yemeğe Türkiye Cumhuriyeti Münih Başkonsolosu Mehmet Günay da katıldı.

Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan organizasyonda Başkonsolos Mehmet Günay'a imzalı Fenerbahçe Beko forması hediye etti.

Canlı müzik eşliğinde yemek yiyen davetliler keyifli bir gece geçirdi. Yemekte ayrıca yeni üyelere rozetleri takıldı.

Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan, organizasyona katılanlara teşekkür ederek üye sayısını daha da arttırmak için çalışacaklarını belirtti.

Öte yandan Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan, Dernekler Sorumlumuz Murat Boyraz, Başkanlık Ofisi Yönetici Koordinatörü Zeynep Tugay, Frankfurt Dernek Başkanı Tunç Çolak ve Landshut Dernek Başkan Yardımcısı Uğur Emre Şairoğlu, Augsburg  Fenerbahçeliler Derneği'ni ziyaret etti. 

Haberin diğer fotoğrafları

/