DERNEKLERİMİZ

Gaziantep Derneğimiz Yunus Atalay’ın hayalini gerçekleştirdi

15 Ocak 2019 Salı 10:32

Gaziantep Fenerbahçeliler Derneğimiz, Gaziantep’teki özel bir hastanede uzun süredir tedavi gören Yunus Atalay’ın hayalini gerçekleştirdi.

Bir süredir tedavi gören Yunus Atalay, Gaziantep Fenerbahçeliler Derneğimizin aracılığıyla, büyük bir hayranlık duyduğu kalecimiz Volkan Demirel ile telefonla görüşme imkanı buldu. Atalay’ı, tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Gaziantep Fenerbahçeliler Derneği üyeleri, kendisine forma ve atkı hediye ederek mutluluğuna ortak oldu.

Ziyarete ilişkin kısa bir değerlendirmede bulunan Gaziantep Fenerbahçeliler Derneği üyeleri, “Tedavi gördüğünü öğrendiğimiz Yunus kardeşimizin Kaptanımız Volkan Demirel ile tanışmak istediğini biliyorduk. Biz de onun bu arzusunu yerine getirmek için harekete geçtik. Futbol A Takımımızın İdari Menajeri Volkan Ballı'nın yardımıyla gerçekleştirdiğimiz ziyarette kendisine forma ve atkı hediye ettik. Ama hepimizi daha mutlu eden Yunus kardeşimizin Kaptanımız Volkan Demirel ile gerçekleştirdiği ve mutluluk gözyaşlarına engel olamadığı telefon konuşması oldu. Kendisine küçük de olsa bu mutluluğu yaşatabilmenin sevincini yaşadık. Yunus kardeşimizin en yakın zamanda sağlığına kavuşmasını dileriz.” şeklinde bir açıklama yaptılar.

Haberin diğer fotoğrafları

/