BASKETBOL

Başantrenörümüz Marina Maljkovic takımla ilk antrenmanına çıktı

20 Nisan 2022 Çarşamba 19:05

Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımımızın Başantrenörlük görevine getirilen Sırp antrenör Marina Maljkovic, takımımızın başında ilk antrenmanına çıktı.
 
Ligde normal sezonu 24 galibiyetle zirvede tamamlayan Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımımız, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off turunda sezonu 8. sırada tamamlayan Çankaya Üniversitesi ile karşılaşacak.
 
Potanın Kraliçeleri, bu maçın hazırlıklarını göreve yeni başlayan Marina Maljkovic yönetiminde sürdürdü. İlk olarak teknik ve idari kadro ile bir araya gelen Başantrenörümüz, daha sonra basketbolcularımızla tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Ardından Marina Maljkovic yönetimindeki ilk antrenman yapıldı. Antrenmanı Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş da takip etti.
 
Metro Enerji Salonu‘nda yaklaşık 2 saat süren antrenman ısınma hareketleriyle başladı, hücum ve savunma set çalışmalarıyla noktalandı.
 
Başantrenörümüz Marina Maljkovic: Bu takımın kalitesiyle ilgili herhangi bir şüphe yok. Çok iyi bir takım. Bu kaliteyi de sahaya yansıtmamız gerekiyor
 
Başantrenörümüz Marina Maljkovic, antrenmanın ardından Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulundu. Sıcak karşılama için teşekkür eden Maljkovic, takımın kalitesini sahaya yansıtmaları gerektiğini belirtti.
 
Marina Majkovic, “Sıcak karşılama için teşekkür ederim. Benim için sürpriz olmadı çünkü Türkler zaten sıcak insanlar. Kendimi çok iyi hissediyorum. Bugün iyi hissetmem çok önemli değil. Umarım ilerleyen günlerde, daha önemli günlerde de iyi hissederim. Çok vaktimiz yok. Burada birkaç idman yapacağız. Çok analiz vs. vaktimiz yok. İyi bir takımımız var. Dolayısıyla burada hemen işe koyulmamız lazım. Bu takımın kalitesiyle ilgili herhangi bir şüphe yok. Çok iyi bir takım. Bu kaliteyi de sahaya yansıtmamız gerekiyor.” dedi.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları