BASKETBOL

Ev sahipliği yapacağımız EuroLeague Kadınlar Dörtlü Finali 2022 için medya akreditasyonu başvuru süreci başladı

28 Mart 2022 Pazartesi 16:58

Tarihinde 8. kez, üst üste 2. kez Kadınlar EuroLeague 4'lü finalinde yer almaya hak kazanan Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımımızın ev sahipliğinde düzenlenecek EuroLeague Kadınlar Dörtlü Finali 2022’nin medya akreditasyonu başvuru süreci başladı.

8-10 Nisan tarihlerinde Ülker Spor ve Erkinlik Salonu’nda düzenlenecek etkinliğe katılmak isteyen medya temsilcileri, FIBA Medya Portalı üzerinden başvuru yapabilirler.

Başvuruları göndermek için son tarih 4 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 23.59’dur.

YERİNDE VE UZAKTAN KATILIM

Etkinliğin gerçekleşeceği salondan haber yapmak isteyen yerel ve ziyaretçi medya temsilcileri, FIBA Medya Portalı aracılığıyla başvuruda bulunmaya davet edilmektedir. Başka bir başvuru şekli kabul edilmeyecektir.

Seyahat etmeyi planlamayan ancak yine de takımlara sanal olarak erişmek isteyen medya temsilcileri (örn. etkinlik öncesi ve maç sonrası basın toplantılarında), başvuru sırasında ilgili seçeneği seçerek FIBA Medya Portalı üzerinden başvuruda bulunmalıdır.

MEDYA AKREDİTASYONUNA BAŞVURU HAKKINDA

FIBA Medya Portalı’na giriş yapın veya yeni bir kullanıcıysanız yeni bir profil oluşturun;

"Etkinliklerim (My Events)" bölümünden (profil sayfasının üst kısmında bulunur) 
katılmak istediğiniz etkinliği seçin;

Tüm alanları gerektiği gibi doldurun;

ÖNEMLİ: Etkinliğe seyahat etmeyi planlamayanlar için “uzaktan katılma akreditasyonu” mevcuttur. Bu akreditasyon türü, medya kullanılabilirliği sırasında sanal olarak oyunculara ve antrenörlere sorular sormanıza olanak tanır (örneğin, etkinlik öncesi veya oyun sonrası basın toplantıları sırasında ZOOM aracılığıyla).
Tüm sekmelerin doğru doldurulduğundan ve bilgilerin kaydedildiğinden emin olun. Kayıt işleminin tamamlanmasından sonra, bir akreditasyon başvurunuzun kabulüne dair bir onay e-postası almalısınız.

Bir profil oluşturmak veya mevcut bir hesapta oturum açmak başvuruda bulunmak demek değildir; bir profil (hesap) oluşturduktan sonra, etkinlik için başvuru yapmak üzere devam ettiğinizden emin olmalısınız (yukarıda belirtilen adımlara göre).

E-posta adresiniz ve şifreniz, son başvuru tarihine kadar başvuru formunuza erişmenize ve bunları değiştirmenize izin verecektir. Gerekli olması halinde, seyahat vizelerinden başvuru sahipleri sorumludur.

AKREDİTASYON BAŞVURUSUNDA BULUNMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Tüm medya temsilcileri, başvurularının durumu hakkında 5 Nisan'a kadar bilgilendirilecektir.

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen media-operations@fiba.basketball adresi üzerinden iletişime geçin.