BASKETBOL

Başantrenörümüz Marina Maljkovic galibiyeti değerlendirdi

09 Kasım 2022 Çarşamba 23:38

Başantrenörümüz Marina Maljkovic, Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızın, EuroLeague’in 3.haftasında Olympiacos’u mağlup ettiği mücadelenin ardından Fenerbahçe TV’ye konuştu.

Galibiyeti değerlendiren Başantrenörümüz Marina Maljkovic, “Galip geldik ve bu bizi biraz gülümsetebilen bir detay. Özellikle ilk maç kötü bir mağlubiyet almıştık. İkinci maç da iki uzatma sonunda ve o kadar savaş verdikten sonra bir mağlubiyet almak tabii ki takımı yaraladı. Evimizde galip geldiğimiz için mutluyuz. Bizi gülümsetecek bir detay bu.” dedi.

Takımımızın özellikle ikinci ve dördüncü çeyreklerdeki performanslarına parantez açan Başantrenörümüz,“İkinci çeyrek gerçekten çok iyi bir performans sergiledik ama son çeyrekte bir o kadar kötü bir performanstı. Takımımızda bazı eksikliklerimiz var. Bildiğiniz üzere önemli bir bölümümüz eksik. Her idman neredeyse yeni bir oyuncu katılıyor. Dolayısıyla bir sistem oturtmaya çalışıyoruz. Burada da dördüncü çeyrekteki performansımız aslında ne kadar çok çalışmamız gerektiğini gösteren bir performans. Bunların üzerine gideceğiz. Daha çalışmamız ve kat etmemiz gereken çok yol var. Şunu da eklemek istiyorum; erkek ya da kadın basketbol... hiç fark etmiyor, bazen 7 oyuncuya kadar eksiğimiz olabiliyor, herkes zor duruma düşebilir. Biz de tabii eksik oyuncularımızla beraber zor bir süreç yaşıyoruz. Çok daha iyi zamanlara kavuşacağımızı umuyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.