BASKETBOL

Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Sipahioğlu Galatasaray galibiyetini değerlendirdi

04 Mayıs 2019 Cumartesi 19:43

Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Sipahioğlu, Kadın Basketbol Takımımızın Galatasaray’ı mağlup ederek finale çıktığı karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Kadın Basketbol Takımımızın finale çıkmasını değerlendiren Metin Sipahioğlu, “Zor bir seri oldu. Özellikle bu maçta 5 dakika kala 10 sayı gerideydik. Takımımız son beş dakikada muhteşem bir performans ortaya koydu. Seriyi tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 13-0'lık bir seri yakaladık. Çok net bir son beş dakika ortaya koyduk. Maçı alarak adımızı final serisine yazdırdık. Amacımız final serisine çıkıp şampiyon olmaktı. Galatasaray serisi de bizim için bir araçtı. Bu araç olan seriyi de 3-2 ile geçtik ve adımızı finale yazdırdık. Çok mutluyuz. Tüm camiamıza bu serinin galibiyetini armağan ediyoruz. Oyuncularımıza da teknik ekibimize de çok teşekkür ediyoruz. Özellikle son 5 dakika muhteşem keyif verdiler. Bunun için teşekkürler.” dedi. 

Seri 1-1'e geldiğinde Galatasaray koçunun yaptığı açıklamalarla ilgili soruya ise Metin Sipahioğlu, "Kendisi benim muhatabım değil. Galatasaray'ın koçu Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi'nin muhatabı değil. Bu soruyu hocamıza ve oyuncularımıza sorabilirsiniz. Ama adrenalin ve heyecan bazı genç arkadaşlara böyle demeçler verdirebiliyor. Bugün hepsi cevabını aldı. Fenerbahçe Spor Kulübü bugün gereğini yaptı ve adını finale yazdırdı. Bu kadar söylüyorum.” şeklinde cevap verdi.

Ataşehir’i tıklım tıklım dolduran taraftarlarımıza da değinen Metin Sipahioğlu sözlerini şu şekilde noktaladı:

"Taraftarımız her zaman süper. Özellikle buraya gelip tribünleri doldurdukları zaman çok farklı bir atmosfer yaratıyorlar. Oyuncularımız da çok etkileniyor. Bize hep bundan bahsediyorlar. Çukurova serisinde de onlara çok ihtiyacımız var. Bugünkü gibi salonu hınca hınç doldurmalarını istiyoruz. Hep beraber kadın basketbolda bu sene şampiyonluğu kazanacağız. Onların yeri çok ayrı. Lütfen final serisinde de bizlerle olsunlar ve salonu tıklım tıklım doldursunlar.”