BASKETBOL

Başantrenörümüz Dimitris Itoudis ve Marko Guduric'in maç önü görüşleri

20 Mart 2023 Pazartesi 18:15

Başantrenörümüz Dimitris Itoudis ve oyuncumuz Marko Guduric, yarın akşam AX Armani Exchange Milano ile Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynayacağımız Turkish Airlines EuroLeague 2022-23 sezonu 24. hafta (erteleme) maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
 
Play-off’lar için kazanılması gereken önemli bir maça çıkacağımızı belirten Başantenörümüz Dimitris Itoudis, “EuroLeague’de erteleme maçına çıkıyoruz. Bu hafta iki karşılaşmamız olacak. Rakibimiz EuroLeague’de son üç sezonda olduğu gibi Play-off ve Final Four hedefleriyle yola çıkmış bir ekip. Çok fazla yeteneğe, tecrübeye ve birlikte oynama alışkanlığına sahipler. Eğer EuroLeague’de Play-off yapmak istiyorsak bu maç bizim için mutlaka kazanılması gereken bir mücadele olacak ve bunun için hazır olmalıyız. İtalya’daki maça göre kadrosunda çok fazla değişiklik yaşayan bir ekiple oynayacağız. Shabazz Napier kadroya katıldı. O dönemde oynamayan Billy Baron, Brandon Davies ve birçok farklı isim karşımızda olacak. Bu maçı kazanmamız gerekiyor ve böyle bir maçı kazanabilmek için elinizden gelen her şeyi yapmalısınız.” dedi.
 
Marko Guduric ise, “Bizim için çok önemli bir maça çıkacağız. Bu karşılaşmanın bizim açımızdan sezonun en önemli maçı olacağını söyleyebilirim. Evimizi korumak istiyoruz ve bu yolda da taraftarlarımızdan güçlü bir destek alacağımızı biliyorum. Rakibimizin de bizim gibi birkaç sakat ismi var. Kazanabilmek için 40 dakika boyunca konsantre olmamız gerekiyor.” diye konuştu.