KULÜP

Fenerbahçe Beko basın mensuplarıyla bir araya geldi

13 Eylül 2021 Pazartesi 14:13

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın oyuncuları ve teknik heyeti, Metro Enerji Spor Salonu’nda yapılan Medya Günü’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.
 
Medya gününün basına açık bölümünde düzenlenen basın toplantısında Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic, Takım Kaptanımız Melih Mahmutoğlu ile sporcularımız Jan Vesely ve Achille Polonara açıklamalarda bulundu. Basına kapalı bölümde ise EuroLeague ve Türkiye ligi medya partnerlerinin fotoğraf çekimleri yapıldı.
 
Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic: Güzel bir başlangıç yaptık
 
Basın toplantısında ilk olarak söz alan Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic, “Geldiğimden beri müthiş bir karşılama var. Sürekli herkes ‘Ailemize hoş geldiniz’ diyor. Bunu duymak gerçekten insanı çok özel hissettiriyor. Çok olağanüstü bir duygu. Çok uzun ve zorlu bir sezon var önümüzde. Bu formayı gitmenin ne kadar önemli olduğunu, beklentinin ne kadar yüksek olduğunu biliyoruz. Bizim görevimiz takımı en iyi forma getirmek, en iyi şekilde oynatmak ve tabii ki kupaları kazanmak. Görevimiz onlar için her şeyi yapıp onları yıldızlara yüceltmek. Aynı bizim de gençliğimizde tecrübe ettiğimiz gibi aynı şeyleri yaşamalarını sağlamak. İlk günden beri inanılmaz bir yardım var. Kulüp her konuda bize yardımcı oluyor, her zaman yanımızda. Güzel bir başlangıç yaptık. Şu an birbirimizi tanıyoruz. Çok yeni yüzler var. Birlikte çalışarak, gelişerek her şeyi oturtacağız.” dedi.
 
Melih Mahmutoğlu: Dileğimiz sezona en iyi, en hazır şekilde başlamak
 
Takım kaptanımız Melih Mahmutoğlu, “Heyecanlıyız. Yeni bir takımız, yeni hocamız var. Bizim için inşallah öncelikle sağlıklı, başarılı, güzel bir sezon olmasını diliyorum. Tabii ki diğer takımlar için de öncelik sağlık. Ayrı bir heyecanımız var, taraftarımıza kavuştuk. Hafta sonu iki güzel maç oynadık. Taraftarımıza kavuşmanın mutluğu vardı. İki maçı da güzel geçirdik. Dileğimiz sezona en iyi, en hazır şekilde başlamak. Yavaş yavaş hocamızın da bizden istediklerini öğreniyoruz. İnşallah bizim için güzel bir sezon olur.” diye konuştu.
 
Jan Vesely: Çok sıkı şekilde çalışıyoruz

Jan Vesely, “Yeni yüzler, yeni oyuncular ve yeni bir sistem var. Alışmak tabii ki zaman alacak yeni koçumuzun beklentilerine. Şu ana kadar hepimiz profesyonel olarak çok sıkı şekilde çalışıyoruz. Fazla zamanımız da yok. O yüzden hızlı bir şekilde yeni sisteme alışıp anlamaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.
 
Achille Polonara: Burada olmak rüya gibi
 
Yeni transferlerimizden Achille Polonara ise, “Çok heyecanlıyım. Transferim gerçekleştiği andan itibaren inanılmaz hoş geldin mesajları aldım; ‘İstanbul’da sizi görmeyi bekleyemiyoruz’ gibi…  Burada olduğum için inanılmaz mutluyum. Burada olmak rüya gibi. Aslında ben daha da mutluyum. Ben teşekkür etmek istiyorum. Bu ailenin bir parçası olduğum için onur duyuyorum. Çok çalışıyoruz. Hazırlık maçlarımız oldu. Bu hafta da son hazırlık maçlarımız var sonra resmi maçlarımız başlıyor. Her gün daha iyi olmak için çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Açıklamaların ardından Başantrenörümüz ve oyuncularımız basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
Fotoğraflar: Burak Saltık, Gökhan Deniz

Basın Fotoğrafları