BASKETBOL

Başkanımız ve Yöneticilerimiz Erkek Basketbol Takımımızla yemekte bir araya geldi

25 Eylül 2020 Cuma 17:56

Başkanımız Ali Koç ve Yöneticilerimiz, Fenerbahçe Beko Basketbol Takımımızın teknik heyet ve oyuncularıyla birlikte Çengelköy’de bulunan Chacha Balık’ta düzenlenen yemekte buluştu.

Başkanımız Ali Koç ile Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Basketbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoğlu ve Yöneticilerimiz Ömer Okan, Kemal Danabaş, Simla Türker Bayazıt, Metin Sipahioğlu ve Selahattin Baki ile Futbol A Takımımızın yeni transferi Mbwana Samatta ve Emre Belözoğlu’nun da katıldığı yemekte; basketbol takımımız tam kadro olarak yer aldı.

Türkiye Basketbol Ligi ve Euroleague maçları öncesinde Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızla buluşan Başkanımız, yeni sezonda Takımımıza başarı dileklerini iletti.

Organizasyonda Genel Menajerimiz Maurizio Gherardini’nin doğum günü kutlanırken yarın başlayacak Basketbol Süper Ligi için de pasta kesildi. Ayrıca Başkanımıza, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın oyuncuları tarafından imzalanan yeni sezon forması hediye edildi. 

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen yemek, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları