BASKETBOL

Zeljko Obradovic ve Marko Guduric’in maç önü görüşleri

05 Nisan 2019 Cuma 00:21

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague normal sezonun son hafta maçında Maccabi FOX’la karşılaşıyor. 5 Nisan Cuma günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak maç öncesi Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ile oyuncumuz Marko Guduric resmi sitemize açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın BaşantrenöZeljko Obradovic, “EuroLeague’de normal sezonun son maçına evimizde çıkıyoruz. Bu da, şu anda bazı sorunlarımız olmasına rağmen bugüne kadar oynadığımız gibi iyi bir basketbol ortaya koymamız gerektiği anlamına geliyor. Bu noktada da yapmamız gereken çok basit; çok motive olmuş bir takıma karşı ilk andan son saniyeye kadar savaşmalıyız. Bu maçın rakibimiz için çok önemli olduğunu biliyoruz.” dedi.

Marko Guduric ise, “Elbette kazanmak ve normal sezonu olabilecek en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Sahamızda kazanmaya devam etmek bizim için çok iyi olur. Maçın anahtar noktası bizim agresif savunmamız olacak çünkü Maccabi hücumda çok yetenekli bir takım ve hızlı oynamayı çok seviyorlar. Bence ilk olarak onların bu özelliğini durdurabilmeliyiz. Bunu yapabilirsek iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.