BASKETBOL

Anadolu Efes maçı öncesi görüşler

27 Şubat 2019 Çarşamba 19:25

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 24. hafta maçında Anadolu Efes’i konuk ediyor. 28 Şubat Perşembe günü 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele öncesi Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ve oyuncumuz Nikola Kalinic resmi sitemize açıklamalarda bulundu.

Anadolu Efes ile oynanan maçların her zaman özel ve daima saygı duyulan bir mücadeleye sahne olduğuna vurgu yapan Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, “Sanırım bir kez daha tekrarlamamda fayda olacak; Anadolu Efes maçları bizim için her zaman özeldir. Onlara karşı her zaman büyük bir saygıyla parkeye çıkıyoruz. Bu kez EuroLeague’de karşılaşıyoruz, bu da iki takımın daha fazla sayıda yabancıyla parkede olabilmesi anlamına geliyor. İki takımın da çok kaliteli oyuncuları var. Taraftarlarımız için çok ilgi çekici bir maç olacak. Onlardan her daim olduğu gibi harika bir destek alacağımızı düşünüyorum. Elbette Anadolu Efes’e de saygı göstereceklerinden eminim.” dedi.

Oyuncumuz Nikola Kalinic ise, “Anadolu Efes’e karşı yeni bir maç. Rakibimizi hem geride bıraktığımız sezonlardan hem de bu sezon oynadığımız maçlardan dolayı yakından tanıyoruz. Bu sezon şu ana dek onlarla dört kez karşılaştık. İlgi çekici bir maç olacak. Anadolu Efes bizim önemli bir rakibimiz ve onlara büyük saygı duyuyoruz. Özellikle bu sezon çok iyi bir takıma sahipler. İyi bir maç ve harika bir mücadele olmasını umuyorum. En iyi olan kazanacaktır. Biz hedeflerimize ulaşmak için yolumuza devam etmek istiyoruz. Play-off biletini aldık ancak saha avantajına ulaşmayı ve oyunumuzun üstüne koyarak devam etmeyi amaçlıyoruz.” ifadelerini kullandı.