BASKETBOL

Fenerbahçe Göksel Çelik, EuroCup 1’de yarı finale yükseldi

27 Nisan 2024 Cumartesi 14:43

İtalya’nın ev sahipliği yaptığı EuroCup 1 Finallerinde B Grubunda mücadele eden Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız üçüncü maçında İtalyan Santo Stefano KOS Group’la karşılaştı. Müsabakayı 72-81 kazanan Takımımız, grubunu ikinci sırada tamamladı ve adını yarı finale yazdırdı.

Takımımız EuroCup 1 yarı final maçında A Grubunu ilk sırada tamamlayan İspanya temsilcisi Gran Canaria ile bu akşam saat TSİ 18.30’da karşılaşacak.
 
Maça; Ahmet Efetürk, Yamaç Yüksel, Kinem Kulbay, İbrahim Yavuz ve Ümit Bebe beşiyle başlayan Fenerbahçe Göksel Çelik, ilk periyodu  22-18 geride tamamladı. İkinci periyotta da skor avantajını eline geçiremeyen Takımımız, soyunma odasına 41-32 geride gitti. Üçüncü periyotta hücumda vites arttıran Fenerbahçe Göksel Çelik, skoru 56-56’da eşitledi. Dördüncü periyotta rakibini domine etmeyi başaran Fenerbahçe Göksel Çelik, karşılaşmadan 72-81 galip ayrıldı ve yarı finale yükseldi.

Finallerin ilk maçında Almanya temsilcisi Köln 99ers’i 66-52 mağlup eden Takımımız, İspanya temsilcisi Bidaideak Bilbao BSR ile oynadığı ikinci maçtan ise 69-63 mağlup ayrılmıştı.

Basın Fotoğrafları