BASKETBOL

Galibiyetin mimarları şampiyonluğu değerlendirdi

30 Haziran 2022 Perşembe 16:19

Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın oyuncuları, son düdüğün ardından şampiyonluğu doyasıya kutladılar. Duygularını Fenerbahçe Televizyonu aracılığıyla taraftarlarımızla paylaşan galibiyetin mimarları şunları söyledi:

Kinem Kulbay: "Kıran kırana geçen bir maçtı. Hiçbir zaman pes etmedik. Şampiyon olacağımızı biliyorduk. Bu şampiyonluğu bütün Fenerbahçe ailesine armağan ediyorum."

İbrahim Yavuz: "Bu kupa bizim hakkımızdı. Biz sezonu namağlup tamamladık. Rakibimizi de tebrik ediyorum. Bütün arkadaşlarımın eline sağlık."

Yamaç Yüksel: "Finale çıkan Gaziantep takımını tebrik ederim. Bizim hakkımız buydu. Sezonu namağlup bitirdik. Final serisi 1-1’di ve bugün çok stresliydik. Tecrübemizi kullandık, galip gelmeyi başardık. Tüm taraftarlarımıza ve camiamıza armağan ediyoruz."  

Ferit Gümüş: “Çok zor oldu. Çok üst seviyede takımlar var ve üst seviyede maçlar yaptık. Çok yorulduk ama oyuncularımızın kalitesi ve dayanıklılığı bu kupayı bize getirdi. Bundan sonraki senelerde de inşallah büyük Fenerbahçe camiasına bunun gibi yurt içinde ve yurt dışında kupalar getirmeye devam edeceğiz. Çok gururluyum. Bu benim 14. şampiyonluğum ama en değerli şampiyonluğum. Play-off’lara namağlup geldik ama play-off’larda sıfırdan başlıyorsunuz. 2 maç fire vererek maçlarımızı kazanıp şampiyon olduk. Mutlu ve gururluyuz.”

Ümit Bebe: “Çok yorucu bir sezondu. 38. Maçımıza çıktık. Sonu şampiyonluk oldu. Çok mutluyuz, tarif edilmez bir duygu. Yöneticilerimizin hepsi çok büyük bir özveriyle arkamızda oldular. Play-off’lara namağlup geldik, burada 2 mağlubiyet yaşadık ama her zaman arkamızda oldular. Son saniyeye kadar mücadele ettik ve sonu şampiyonluk oldu.”

Murat Yazıcı: “Çok mutluyuz. Çok yorulduk. Fenerbahçe camiasına bu kupayı kazandırmış olmak bizim için çok önemliydi. İlk senemizde şampiyon olduk. Yaşasın Fenerbahçe.”

İsmail Ar: “Çok uzun bir maratondu. 32’de 32 yaparak buraya geldik. Sonuna kadar hak etmiştik ve hak ettiğimizi alnımızın teriyle kazandık.”