VOLEYBOL

Brankica Mihajlovic: Yeniden burada olmak harika

17 Eylül 2019 Salı 21:16

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız yeni transferi Brankica Mihajlovic, resmi internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Yeniden Fenerbahçe forması giyecek olmaktan dolayı mutlu ve heyecanlı olduğunu söyleyen Brankica Mihajlovic; Sırbistan Kadın Milli Voleybol Takımıyla kazandığı Avrupa şampiyonluğunu da değerlendirdi. 

Yeniden Fenerbahçe forması giyecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek sözlerine başlayan Brankica Mihajlovic, “2015-2016 sezonunda Fenerbahçe forması giymiştim ve o zaman çok güzel anılarım oldu. Burası benim ailem gibi. Kulübümü çok seviyorum. Buradaki insanlarla çalışmayı seviyorum. Buradan ayrılırken tekrar Fenerbahçe forması giyeceğimi biliyordum, çünkü asıl hikayem bitmeden buraya gelmeyi planlamıştım. Şimdi yeniden Fenerbahçe’deyim.” ifadelerini kullandı.

Sırbistan Kadın Milli Voleybol Takımıyla elde ettiği Avrupa şampiyonluğunu da değerlendiren Mihajlovic, “Diğer şampiyonalara göre çok daha uzun bir şampiyona oldu. Bizim için biraz yorucu olduğunu söyleyebilirim. Fakat sonunda ufak farklarla da olsa şampiyon olabildik, unvanımızı korumuş olduk. Ülkem ve takımım adına şampiyon olduğumuz için çok mutluyum. Şunu da söylemem gerekiyor: Ankara’daki final maçında taraftarların oluşturduğu atmosferi daha önce hiç görmedim, tarif edemeyeceğim kadar iyiydi. Türk taraftarlar harikaydı.” şeklinde konuştu.

Taraftar desteğinin önemine değinerek sözlerini noktalayan Brankica Mihajlovic, “Türkiye’nin en büyük camiası olan Fenerbahçe camiasının taraftarını da maçlarımızda yanımızda istiyoruz, çünkü Avrupa’nın en zorlu kadın voleybol liglerinden bir tanesi de Türkiye Ligi. O yüzden taraftarımızın bizimle birlikte olmasının takımımıza çok büyük etkisi olacaktır. Bizi her zaman desteklesinler.” dedi.

Basın Fotoğrafları