PARİS OLİMPİYATLARI

İki günde 2 Olimpiyat kotası: Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubemizin sporcusu Derin Atakan da 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na kota aldı

25 Nisan 2024 Perşembe 14:52

Türk sporunun lokomotifi görevini üstlenen Fenerbahçemizin sporcuları olimpiyat oyunlarına kota almaya devam ediyor. Dün Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubemizden Merve Vatan, bugün de Derin Atakan olimpiyatlara gitmeye hak kazandı ve toplamda 9’uncu kota alan sporcumuz oldu.

Türk yelkencilik tarihinde ilklere imza atan Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubemizin Olimpik sporcularından Derin Atakan, Fransa’nın Hyeres kentinde düzenlenen Last Chance Regatta yarışlarında Formula Kite kadınlar kategorisinde 2024 Paris Olimpiyatlarında kota kazandı!

Sporun her dalında fark yaratan ve ‘Dünyanın En Büyük Spor Kulübü’ unvanını sporcusuna verdiği değerle de ispat eden Fenerbahçemiz, 2024 Paris öncesinde boksta Buse Naz Çakıroğlu, Hatice Akbaş, Busenaz Sürmeneli, Samet Gümüş; yüzmede Kuzey Tunçelli, atletizmde Ersu Şaşma, yelkende Yiğit Yalçın Çıtak ve Merve Vatan’ın ardından 9. olimpiyat kotasını aldı.

Dünyanın en büyük spor kulübü kimliğini gururla taşıyan Fenerbahçe olarak sporcumuz Derin Atakan’ı tebrik eder, başarılar dileriz.
 
#OlimpiyatYolundaFenerbahçe