KULÜP

Almanya'da yaşayan taraftarlarımız için ‘FenerTalk’ projesi iş birliğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz!

22 Nisan 2024 Pazartesi 16:31

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, Orange Marketing Group ile yapılan iş birliği kapsamında Avrupa’nın en büyük mobil iletişim şirketlerinden biri olan Telefonica ile Almanya’da yaşayan vatandaşlarımızı yakından ilgilendiren “FenerTalk” projesini hayata geçiriyoruz.

Bu anlaşma kapsamında Almanya’da yaşayan vatandaşlarımıza birbirinden önemli avantajlar sunacak “FenerTalk” Mayıs ayı itibarıyla hem yeni abone olacak hem de hattını taşıyacak taraftarlarımıza; yüksek teknoloji, kesintisiz ve kaliteli çekim gücüne sahip mobil hizmetini, Almanya’nın iletişim devi Telefonica üzerinden avantajlı tarifeler ve en yüksek hizmet standartlarıyla sağlıyor olacak. Bu kapsamda hattını FenerTalk’a taşımak isteyen taraftarlarımız için Almanya’da yaklaşık 300 satış noktasında hizmet sunulacak olup ⁠Türkçe-Almanca çağrı merkezi desteği de Almanya’da yaşayan taraftarlarımızın hizmetinde olacaktır.

Bu anlaşmayla Orange Mobile aynı zamanda Fenerbahçe Parolapara Erkek Voleybol Takımımızın 2024-25 ve 2025-26 sezonlarında 'Forma Sırt Numara Altı' sponsoru da olacaktır.

Sponsorluk anlaşmasının imza törenine dair detaylar önümüzdeki günlerde resmi kanallarımız aracılığıyla duyurulacaktır.