KULÜP

Kulübümüz, ‘Eşitlikçi Hikâyeler Zirvesi’nde temsil edildi

22 Mart 2022 Salı 14:41

Kadınların güçlenmesi ve toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması yolunda değişimin lideri yöneticiler, Milliyet Gazetesi öncülüğünde gerçekleştirilen ‘Eşitlikçi Hikâyeler Zirvesi’nde bir araya geldi.
 
Milliyet Gazetesi’nin Pera Palas Otel’de Birleşmiş Milletler Kadın Birimi ve Shopsa ortaklığıyla düzenlediği zirvede, 2018 yılında sporda ve spor yoluyla toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması, kadınların ve kız çocuklarının güçlenmesi amacıyla Tüpraş’ın desteğiyle Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women) tarafından yürütülen HeForShe Hareketi ile önemli bir farkındalık yaratan Kulübümüzü temsilen Fenerbahçe Spor Kulübü İnsan Kaynakları Direktörü Önder Birgül ve Fenerbahçe Spor Kulübü Bağlı Şirketler İnsan Kaynakları Yöneticisi Tuğçe Değerli yer aldı.
 
Etkinlikte HeForShe Türkiye Koordinatörü Sinem Aydın da Kadının Güçlenmesi Prensipleri (WEPs) ve HeForShe girişimleri hakkında zirve izleyicilerini bilgilendiren bir sunum gerçekleştirdi.
 
İş, sanat ve spor dünyasından kadınların yükselişini anlattıkları bu özel organizasyona gönderdiği video ile katılan Fenerbahçe Kadın Futbol Takımımızın kaptanı Fatma Kara Şahinbaş Kulübümüzün eşitlik mücadelesini vurgularken; katılımcı kurumlara da mesajlarını iletti.
 
Zirvede; teknoloji, girişimcilik, sosyal çalışmalar, kültür-sanat, spor gibi pek çok alanda kendi mücadelesini vererek başarılı olan isimler de deneyimlerini paylaştı.

Basın Fotoğrafları