FUTBOL

Futbolcularımız, Olympiakos maçını değerlendirdi

19 Nisan 2024 Cuma 01:37

UEFA Avrupa Konferans Ligi rövanş maçında Olympiakos’a penaltı atışlarında 3-2 kaybederek turnuvaya veda eden Futbol A Takımımızda İrfan Can Kahveci ve Ferdi Kadıoğlu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
 
Maçla ilgili İrfan Can Kahveci, “Çok üzgünüz. Maça da iyi başlamıştık. Erken golü de bulduk. Belki 2-0, 3-0’da yapabilirdik maçın başlarında. Belki de en iyi maçlarımızdan birini çıkardık özellikle ilk yarıdaki oyunumuzla. Yarı finale çıkmak istiyorduk. İyi de oynadık. Pozisyonları da bulduk. Atmamız gerekiyordu ama atamadık. Üzgünüz. Hem uzatmalara gitmesi hem penaltılar bizi daha çok yordu. Üzgünüz. Pazartesi günü maçımız var. Önümüze bakacağız. Ligde şampiyonluk şansımız yüksek. Ben takımıma güveniyorum. İnşallah ligde devam edip şampiyon olacağımızı düşünüyorum.” değerlendirmesini yaptı.
 
Ferdi Kadıoğlu ise maçla ilgili, “Hayal kırıklığı yaşadığımızı söyleyebilirim. 120 dakika boyunca takım olarak her şeyi verdik. Hem bu kulübün bir parçası olduğum için gururluyum hem de bu takımla çok büyük gurur duyuyorum. Arzu ettiğimiz yarı finale maalesef adımızı yazdıramadık. Bugün ortaya koyduğumuz mücadeleden ve performanstan dolayı gurur duyabiliriz. Oynayacağımız çok önemli bir lig maçı olacak. Bu maçı ivedilikle unutup ligde oynayacağımız maça odaklanacağız.
 
İkinci yarı özelinde konuşacak olursak, çok baskılı oynadık. Özellikle 20 dakika boyunca rakibi ablukaya aldık ama maalesef o süreç içerisinde gol bulamadık. Sonrasında penaltılara kaldı. Penaltılar şans oyunu gibi. Livakovic iyi penaltılar kurtardı ama maalesef kaçırdığımız penaltılar vardı. Bu penaltıları kaçırdığınızda sonuç bu şekilde oluyor maalesef.” şeklinde konuştu.