FUTBOL

Petrol Ofisi, Kadın Futbol Takımımıza isim ve forma göğüs sponsoru oldu

18 Ağustos 2022 Perşembe 10:00

Türkiye’nin en büyük spor kulübü Fenerbahçemiz ile Petrol Ofisi arasında önemli bir iş birliğine imza atıldı. Yapılan anlaşma çerçevesinde Petrol Ofisi, Fenerbahçe Kadın Futbol Takımımıza isim ve forma göğüs sponsoru oldu.

Geçtiğimiz yıl kuruluşunun ilk yılında göstermiş olduğu mücadelesiyle bizleri gururlandıran Kadın Futbol Takımımız, 2022-23 sezonu boyunca Fenerbahçe Petrol Ofisi ismiyle mücadele edecek.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak kadınlar ve kız çocukları için ortaya koyduğumuz tavır; Petrol Ofisi’nin desteğiyle daha da güçlü şekilde öncü ve örnek olmaya devam edecek.
 
Petrol Ofisi’ne vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyor, anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyoruz.
 
Sponsorluk anlaşmasının imza töreninin tarih ve detayları önümüzdeki günlerde resmi kanallarımız aracılığıyla duyurulacaktır.
 
Petrol Ofisi hakkında
 
Akaryakıt ve madeni yağlar sektörünün lideri Petrol Ofisi, Türkiye'de yaklaşık 1.900 istasyon ve 1.400'ü aşkın köy pompasına yakıt ikmali yapmaktadır. Petrol Ofisi otomotiv yakıtları, denizcilik yakıtları, havacılık yakıtları ve madeni yağlar alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir. Petrol Ofisi, Kocaeli'ndeki Madeni Yağ tesislerinde yıllık 140 bin ton üretim ve 66 bin ton depolama kapasitesine sahiptir. Türkiye ve çevre coğrafyanın en gelişmiş merkezlerinden biri olan Petrol Ofisi Teknoloji Merkezi – POTEM, Petrol Ofisi'nin yanı sıra resmi kurumlar başta olmak üzere tüm sektöre hizmet vermektedir. Petrol Ofisi, başta binek araçlar için Maxima ve ağır ticari araçlar için Maximus olmak üzere 16.000 satış noktası ve 400'den fazla ürün gamı ile madeni yağlar alanında sektör lideridir. Petrol Ofisi hakkında daha fazla bilgi almak için www.petrolofisi.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.