YÜKSEK DİVAN KURULU

Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantımız, üyelerimizin rekor katılımıyla yapıldı

04 Şubat 2023 Cumartesi 11:50

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu’nun (YDK) Olağan Toplantısı, Divan Faruk Ilgaz Tesislerimizde YDK Başkanımız Uğur Dündar başkanlığında Başkanımız Ali Y. Koç, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve YDK üyelerimizin yoğun katılımıyla yapıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı
 
Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantımız; Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, aziz vatanın bağımsızlığı için şehit düşmüş kahramanlarımız, kulübümüzün kurucuları, vefat eden kulüp yöneticilerimiz, üyelerimiz ve tüm Fenerbahçeliler için yapılan saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.
 
Toplantının açılışını YDK Başkanımız Uğur Dündar yaptı. Uğur Dündar’ın konuşması için TIKLAYINIZ.
 
Ardından geçtiğimiz aylarda vefat eden üyelerimiz ile Yüksek Divan Kurulumuza yeni katılan üyelerimizin isimlerinin tek tek okunmasının devamında Kulübümüzde 40. 50. 60. ve 70. yılını dolduran üyelerimize plaketleri, Başkanımız Ali Y. Koç tarafından takdim edildi.
 
Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan açıklamalarda bulundu

Daha sonra kürsüye gelen Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, sözlerine Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Uğur Dündar'a başsağlığı dileyerek başladı. Adana Demirspor maçında yaşananlara değinen Genel Sekreterimiz, "Bugün, Fenerbahçe’nin, Türk sporu, Türk futbolu ve değerleri adına konuşma günü değil, bugün, Fenerbahçe’nin, yarıştan koparılmak için nelere maruz bırakıldığını görme ve bunun için sizlerle konuşma, fikirlerinizi alma günü!" dedi. Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan'ın konuşmasının tamamı için TIKLAYINIZ.

Denetim kurulu raporu okundu
 
Genel Sekreterimizin konuşmasından sonra gündemdeki denetim kurulu raporunun (DKR) okunması maddesine geçildi. Raporu, kürsüye gelen Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Vodina okudu.

Başkanımız Ali Y. Koç, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu

Üyelerimizin konuşmasının ardından kürsüye gelen Başkanımız Ali Y. Koç, gündemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkanımızın konuşması TIKLAYINIZ


Basın Fotoğrafları