YÜKSEK DİVAN KURULU

Akdeniz Oyunları’nda ve uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil eden sporcularımız Yüksek Divan Kurulu Temmuz Ayı Olağan Toplantımıza katıldı

30 Temmuz 2022 Cumartesi 13:23

Dün yemekte Başkanımız ve Yöneticilerimiz tarafından ağırlanan sporcularımız ve antrenörlerimiz bugün de Yüksek Divan Kurulu Temmuz Ayı Olağan Toplantımızda yer aldılar.

2022 Akdeniz Oyunları’nda ve uluslararası müsabakalarda ülkemizi ve kulübümüzü başarıyla temsil eden Fenerbahçeli milli sporcular ve antrenörler, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerimizde yapılan Yüksek Divan Kurulu Temmuz Ayı Olağan Toplantımıza katıldı. Akdeniz Oyunları’nda elde ettiğimiz başarıların yer aldığı video barkavizyona yansıtılırken, sporcularımız ve antrenörlerimiz alkışlar eşliğinde sahneye geldi.

Sporcularımız adına bir konuşma yapan başarılı boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu, sıradaki  hedeflerinin 2024’te yılında Paris’te yapılacak olimpiyatlarda madalyalar kazanmak olduğu ifade etti.

Yönetim Kurulu Üyemiz İlker Dinçay da, Türkiye yelken tarihinde bir ilki gerçekleştirerek optimist sınıfında Dünya Şampiyonu olan 15 yaşındaki Medine Havva Tatlıcan’ı üyelerimize tanıttı. Paris 2024 Olimpiyatları’nda tüm sporcularımızın boynunda madalya görmeyi temenni ettiklerini ifade eden Dinçay,  başarılarından dolayı sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik etti.

Kulübümüzün Türk amatör sporlarına hizmet eden bir numaralı camia olduğunu belirten Amatör Şubeler Koordinatörümüz Fikret Çetinkaya, Başkanımızın verdiği desteğe dikkat çekti ve “50 yıllık Fenerbahçe hayatımda gerçekleştirmek istediğimiz şeylerin hepsini gerçekleştirdi. Çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik eden Başkanımız Ali Y. Koç da, “Bu başarılara alışmaya başladık. İnşallah bu başarılar gelenek haline gelir. Yıllardır olimpiyatlara en çok sporcuyu biz gönderiyoruz. Her branşta rekorlar ve madalyalar geliyor. Akdeniz Oyunlarına katılan sporcuların %15’i, kazanılan madalyaların da 4/1’i bizdendi.  Spor Bakanımız, Bakanlığımız Fenerbahçe’nin bu farklı duruşu, Fenerbahçe’nin ülkemize kazandırdığı başarılara son derece vakıflar. Hakkımızı da veriyorlar. Onlara da teşekkür ediyorum. İnşallah sporcularımız ülkemizin bayrağını en üst seviyelerde dalgalandırmaya devam ederler.” diye konuştu.

Kulübümüzün her zaman yanlarında olduğu dile getiren başarılı boksörümüz Şennur Demir, Fenerbahçe marşıyla kürsüden ayrıldı. Bu anlar renkli görüntülere sahne oldu.

Basın Fotoğrafları