YÜKSEK DİVAN KURULU

Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantımız yapıldı

05 Kasım 2022 Cumartesi 11:26

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu’nun (YDK) Olağan Toplantısı, Divan Faruk Ilgaz Tesislerimizde YDK Başkanımız Uğur Dündar başkanlığında Başkanımız Ali Y. Koç, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve YDK üyelerimizin katılımıyla yapıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı
 
Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantımız; Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, aziz vatanın bağımsızlığı için şehit düşmüş kahramanlarımız, kulübümüzün kurucuları, vefat eden kulüp yöneticilerimiz, üyelerimiz ve tüm Fenerbahçeliler için yapılan saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.
 
Toplantının açılışını YDK Başkanımız Uğur Dündar yaptı. Uğur Dündar’ın konuşması için TIKLAYINIZ.
 
Ardından geçtiğimiz aylarda vefat eden üyelerimiz ile Yüksek Divan Kurulumuza yeni katılan üyelerimizin isimlerinin tek tek okunmasının devamında Kulübümüzde 40. 50. ve 60. yılını dolduran üyelerimize plaketleri, Başkanımız Ali Y. Koç tarafından takdim edildi.

YK Faaliyet Raporu okundu
 
Daha sonra Yönetim Kurulu Faaliyet raporu okunması maddesine geçildi. Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, başlıklar halinde son 3 aylık dönemde Kulübümüzde hangi gelişmelerin yaşandığını, yapılan planlamaları ve düzenlemeleri aktardı. Şubelerimizde yakın dönemde yaşanan gelişmeleri ise branşlarımızda görev alan Şube Sorumlularımız aktardı. Genel Sekreterimizin konuşması için TIKLAYINIZ.
 
Denetim kurulu raporu okundu
 
Genel Sekreterimizin konuşmasından sonra gündemdeki denetim kurulu raporunun (DKR) okunması maddesine geçildi. Raporu, kürsüye gelen Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Vodina okudu. Mehmet Vodina'nın konuşması için TIKLAYINIZ.
 
Yöneticimiz Fethi Pekin, tüzük çalışmaları hakkında bilgi verdi
 
Daha sonra kürsüye gelen Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Fethi Pekin, tüzük çalışmalarıyla alakalı bir bilgilendirme konuşması yaptı. Kulübümüzün Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne yaptığı müracaatı hatırlatan Yöneticimiz Fethi Pekin, son olarak aidat borcu olan üyelerimiz için bir duyuru yaptı. Yöneticimiz Fethi Pekin’in konuşması için TIKLAYINIZ.

Başkan Vekilimiz Erol Bilecik, mali konularla ilgili sunum yaptı

Ardından Başkan Vekilimiz ve Kulüp Sözcümüz Erol Bilecik, kürsüye gelerek mali konularla ilgili bir sunum yaptı. Başkan Vekilimizin konuşması için TIKLAYINIZ.

Üyelerimizin konuşmalarının ardından Başkanımız saheneye çıktı ve gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkanımızın konuşması için TIKLAYINIZ.

Basın Fotoğrafları