VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet, Misli.com Sultanlar Ligi’ni ikinci sırada tamamladı

16 Nisan 2021 Cuma 16:32

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Misli.com Sultanlar Ligi 2020/2021 sezonunu ikinci sırada tamamladı.
 
Vakıfbank’la oynadığımız Misli.com Sultanlar Ligi play-off final serisinde üçüncü maç öncesi Takımımızdaki Covid-19 vakaları nedeniyle oynayabilecek yeterli sayıda sporcumuz olmadığından ve Türkiye Voleybol Federasyonu’nun play-off mücadelelerinde maç tehiri yapılmaması kararına istinaden; Yönetim Kurulumuzca maça çıkmama kararı alındı ve maç iptal edildi.
 
Seride 2-0 geride olan Takımımız bu kararın ardından üçüncü maçı hükmen (3-0) kaybetti ve 2020 - 2021 Voleybol Sezonu Misli.com Sultanlar Ligi’ni ikinci sırada tamamlamış oldu.
 
2020 - 2021 Voleybol Sezonu Misli.com Sultanlar Ligi ödül töreni Vakıfbank Voleybol Sarayı’nda gerçekleştirildi. Ödül töreninde Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt’ın yanı sıra Başantrenörümüz Zoran Terzic, kaptanımız Eda Erdem Dündar ve başarılı pasör çaprazımız Melissa Vargas ile A Erkek Voleybol Takım Menajeri Dariusz Stanicki katıldı.
 
Takımımızın ikincilik şiltini Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kurtaran Mumcu, kaptanımız Eda Erdem Dündar’a takdim etti.
 
Ayrıca sezonun en iyi orta oyuncusu ödülünü kazanan kaptanımız Eda Erdem Dündar’a ödülünü Misli.com sponsorluk ve PR Müdürü Ilgım Çetin verirken; sezonun en iyi pasör çaprazı ödülünün sahibi olan Melissa Vargas’a ise ödülünü TVF Yönetim Kurulu Üyesi Kurtaran Mumcu takdim etti.

Fotoğraflar: Atilla Sertbakan

Basın Fotoğrafları