VOLEYBOL

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, U19 Genç Kız Voleybol Milli Takımı’nı Kabul Etti

05 Eylül 2020 Cumartesi 21:25

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 2020 Genç Kızlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Türkiye 19 Yaş Altı Kız Voleybol Milli Takımı’nı kabul etti.
 
Vahdettin Köşkü’nde gerçekleşen kabulde; Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu, Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Mert Üçoklar da yer aldı.
 
Kabulde, şampiyonluk kupasıyla kendisini ziyaret eden sporcularla ve teknik heyetle sohbet eden Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Milli Takımı başarısından dolayı kutladı.
 
Öte yandan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve U19 Genç Kız Milli Takımı Kaptanı Çağla Salih, U19 Genç Kız Avrupa Şampiyonası’nda 15 numaralı formayla “En Değerli Oyuncu” (MVP) ödülünün sahibi olan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın oyuncusu İpar Kurt’un formasını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a takdim etti.

Basın Fotoğrafları