VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet 3-0 Aydın Büyükşehir Belediye

10 Ekim 2020 Cumartesi 21:30

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Misli.com Sultanlar Ligi’nin 8. haftasında Aydın Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nü konuk etti. Sarı Melekler; setlerini 25-21, 25-21, 25-17 önde tamamladığı karşılaşmayı 3-0 kazandı ve ligdeki altıncı galibiyetine imza attı.

Kübalı pasör çaprazı Melissa Vargas 18'i hücum, 3'ü blok ve 1'i servis sayısı olmak üzere kaydettiği 22 sayıyla maçın skoreri olurken; Eda Erdem Dündar ve Bianka Busa da 10'ar sayıyla galibiyete önemli katkı verdi.

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da izledi.

Zoran Terzic yönetimindeki Fenerbahçe Opet maça; Dicle Nur Babat, Melissa Vargas, Bianka Busa, Brankica Mihajlovic, Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir Akyol altısı ve libero Melis Yılmaz'la başladı.

İlk sayısını Eda'nın bloğuyla kazanan Fenerbahçe Opet, karşılıklı sayıların ardından Vargas'ın hücumlarıyla skoru 5-3'e getirdi. Bu bölümün ardından oyun üstünlüğünü rakibine kabul ettiren Sarı Melekler; 9-5'te rakibine mola aldırdı, teknik molaya ise 12-7 önde gitti. Mücadelenin devamında iyi servis atan Fenerbahçe Opet, hücumda ise Vargas'ın önderliğinde ilk seti 25-21 önde tamamladı.

Konuk ekibin 2 sayılık serisiyle başlayan ikinci sette Eda ve Mihajlovic'in hücum, Vargas'ın da blok sayısıyla skoru eşitleyen Sarı Melekler, karşılıklı sayıların ardından skor avantajını Eda'nın servis turunda ele geçirdi (10-9) ve teknik molaya da 12-10 önde gitti. Servis ve blok performansıyla skoru 16-12'ye getiren Fenerbahçe Opet, rakibine de mola aldırdı. Büyük çekişmeye sahne olan son bölümde 20-20 eşitliğin ardından avantajı yeniden ele geçiren ekibimiz, seti 25-21 kazandı.

Karşılıklı hatalarla başlayan üçüncü sette 3-3 eşitliğin ardından 4 sayılık seri bulan Takımımız rakibine mola aldırdı: 7-3. Teknik molayı da 12-5 önde geçen Sarı Melekler, hücumda Bianka Busa'nın önderliğinde rahat bir oyun sergilediği bu seti 25-17 önde bitirdi ve maçı 3-0 kazandı.

Basın Fotoğrafları