VOLEYBOL

Vakıfbank 3-1 Fenerbahçe Opet

17 Nisan 2019 Çarşamba 21:13

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi Play-Off yarı final etabı ikinci maçında VakıfBank’a konuk oldu. Sarı Melekler setlerini 23-25, 25-22, 25-19 ve 25-18 geride tamamladığı mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı. İlk maçta da rakibine 3-1 mağlup olan Fenerbahçe Opet seride 2-0 geriye düştü ve play-offa veda etti. Takımımız, Galatasaray ile üçüncülük için mücadele edecek.

VakıfBank Spor Sarayı’nda oynanacak müsabakayı Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve İlker Dinçay takip etti.

Zoran Terzic yönetimindeki Sarı Melekler karşılaşmaya; Eda Erdem Dündar, Ana Antonijevic, Fatma Yıldırım, Melisa Vargas, Dicle Nur Babat ve libero Merve Dalbeler ile başladı.
Fenerbahçe Opet, ilk sete iyi başladı ve teknik molaya 7-12 önde giren taraf oldu. Molanın ardından da avantajını elinde bulunduran Sarı Melekler, Vakıfbank’a şans tanımadı ve oldukça çekişmeli geçen seti 23-25 kazandı ve maçta 1-0 öne geçti.

Karşılıklı serilerle başlayan ikinci sette, teknik molaya 12-10 Vakıfbank’ın üstünlüğüyle gidildi. Mola dönüşünde de ev sahibinin art arda bulduğu sayılara engel olamayan Fenerbahçe Opet, son bölüme 20-15 geride girdi. Vakıfbank’ın Ting ile bulduğu sayılara engel olamayan Sarı Lacivertliler, seti 25-22 kaybetti ve maçta durum 1-1’e geldi.

Üçüncü sete Dicle Nur Babat’ın sayısıyla başlayan Sarı Melekler, Vakıfbank’ın art arda bulduğu sayılara engel olamadı ve teknik molaya 12-9 önde girdi. Mola dönüşünde Vargas’ın serisiyle farkı iki sayıya kadar indiren Fenerbahçe Opet, son bölümde Vakıfbank’ın sayılarına cevap verse de savunmada yaşadığı sorunlardan ötürü seti 25-19 kaybetti.

Dördüncü sete Melisa Vargas’ın etkili servisleriyle iyi başlayan Fenerbahçe Opet, teknik molaya da 9-12 önde girdi. Mola dönüşünde istediği oyuna yansıtamayan Sarı Melekler, son bölümde rakibinin serisine engel olamayınca seti 25-18, maçı ise 3-1 kaybetti.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları