VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi’nde yoluna kayıpsız devam ediyor

06 Şubat 2019 Çarşamba 21:32

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi E Grubu 4.maçında Polonya temsilcisi Chemik Police ile Azoty Arena'da karşılaşan Kadın Voleybol Takımımız Fenerbahçe Opet, rakibini 3-0 mağlup ederek 4’te 4 yaptı.

Melissa Vargas, Chemik Police karşısındaki performansıyla karşılaşmanın en değerli oyuncusu seçildi.

Fenerbahçe Opet, Polonya temsilcisi karşısında sete Ana Antonijevic, Melissa Vargas, Samantha Bricio, Dobriana Rabadzhieva, Dicle Nur Babat, Eda Erdem Dündar altısı ve libero Merve ile başladı. Maça 2-0’la başlayan Polonya temsilcisi karşısındaki ilk sayımız Eda Erdem Dündar’dan geldi(2-1). Sete Ogbogu ve Sladjana’nın sayılarıyla iyi başlayan Chemik Police, 9-6’lık üstünlüğü yakaladı. Fenerbahçe Opet, setin devamında Samantha Bricio, Eda Erdem Dündar, Melissa Vargas ve Antonijevic’in sayılarıyla maça denge getirse de(15-15), rakip Bianka Busa ve Ogbogu’yla yeniden iki farklı üstünlüğü yakaladı(17-15). Son bölümde Ogbogu’nun servis turuyla Polonya temsilcisi, farkı 5 sayıya kadar çıkarsa da(22-17), Kadın Voleybol Takımımız; Melissa Vargas ve Samantha Bricio’nun etkili servisleriyle farkı 1 sayıya indirdi(23-22). Takımımız, Dobriana Rabadzhieva’dan da katkı aldığı bu bölümde harika bir geri dönüşe imza attı ve seti 24-26 kazandı.

Mücadelenin ikinci setine Samantha Bricio’nun şık plasesiyle başlayan Fenerbahçe Opet karşısında rakibin ilk sayısı ise Bianka Busa’da geldi(1-1). İlk setin son bölümündeki yükselişini ikinci setin başlarında da sürdüren Takımımız, Dicle’nin blok sayısı ve Vargas’ın etkili oyunuyla 1-5’lik üstünlüğü yakaladı. İlerleyen dakikalarda Ogbogu ve Busa’nın yakaladığı seriyle oyuna tutunan Chemik Police, skoru 10-12’ye getirdi. Yakaladığı havayla sette ilk kez öne geçen(15-14) ev sahibi karşısında Dicle’yle skor bir kez daha eşitlendi(15-15). Bu bölümde 4 numaradan Natalia ile sayılar bulan Chemik, 19-18’lik üstünlüğü yakaladı. İlk sette olduğu gibi bu sette son bölümü iyi oynayan Kadın Voleybol Takımımız Fenerbahçe Opet, Eda Erdem Dündar-Melissa Vargas-Samantha Bricio üçlüsünün etkili oyunuyla seti 20-25 kazanarak skoru 2-0’a getirdi.

Fenerbahçe Opet, üçüncü sete 3-0’lık seriyle başlarken; ev sahibi skoru Ogbogu’yla 2-3’e getirdi. Setin devamında oyuna ağırlığını koyan takımımız, farkı 7 sayıya kadar çıkardı(2-9). Sanja Popovic-Ogbogu ikilisiyle farkı eritmeye çalışan Chemik Police, skoru 10-13’e getirse de; Kadın Voleybol Takımımız, Vargas, Antonijevic ve Samantha gibi hücum silahlarıyla skor avantajını elinde bulunduran taraf oldu. Setin devamında farkı iyice açan takımımız, seti 15-25, maçı da 3-0 kazandı.

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları