VOLEYBOL ALTYAPI

Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt: Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda dostlarımızla böyle bir maç yapmak çok keyifliydi

19 Mayıs 2023 Cuma 19:07

Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt, Fenerbahçe Göksel Çelik 2. Lig Kadın Voleybol Takımımızın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı özelinde Amerika Birleşik Devletleri Brigham Young University Kadın Voleybol Takımı ile yaptığı dostluk maçının ardından Fenerbahçe TV’ye açıklamalar yaptı.
 
Bu özel günde özel misafirler ağırladığımızı belirten Yöneticimiz, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Bugün çok özel misafirlerimiz vardı; Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Büyükelçisi Jeffrey Lane Flake, eşi Cheryl Flake ve Brigham Young University Kadın Voleybol Takımı. Güzel bir maç oldu. Spor dostluk ve kardeşliktir. Özellikle Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda dostlarımızla böyle bir maç yapmak çok keyifliydi. Takımları çok güçlü, bizim kızlarımız için de güzel bir tecrübe oldu. İnşallah ileride nicelerini organize etme fırsatını buluruz.” dedi.
 
Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Büyükelçisi Jeffrey Lane Flake, “Gurur duyduk. İki takım da çok iyiydi. Maç çok çekişmeliydi. Bayramı çok güzel kutladık. Eşimle Brigham Young Üniversitesi'nde tanıştım. 5 çocuğumuz var ve hepsi aynı üniversiteye gitti. Brigham Young University Kadın Voleybol Takımı burada gördüğüm için mutluyum.” diye konuşurken Brigham Young Üniversitesi Kadın Voleybol Takımının oyuncuları da bu organizasyonda bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını söylediler.