VOLEYBOL ALTYAPI

Fenerbahçe Göksel Çelik 2. Lig Kadın Voleybol Takımımız, Brigham Young University Kadın Voleybol Takımı ile dostluk maçı yaptı

19 Mayıs 2023 Cuma 19:01

Fenerbahçe Göksel Çelik 2. Lig Kadın Voleybol Takımımız, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı özelinde Amerika Birleşik Devletleri Brigham Young University Kadın Voleybol Takımı ile dostluk maçında karşı karşıya geldi.
 
Kazananın ‘dostluk’ olduğu bu maçta Fenerbahçe Göksel Çelik 2. Lig Kadın Voleybol Takımımız, rakibi Brigham Young University Kadın Voleybol Takımını Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde ağırladı.
 
Karşılaşmayı Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt, Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Büyükelçisi Jeffrey Lane Flake ve eşi Cheryl Flake, Voleybol Şubemizin Sportif Direktörü Dariusz Stanicki, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın Menajeri Pelin Çelik ve kaptanı Eda Erdem Dündar da izledi. Organizasyonda, 2. Lig Kadın Voleybol Takımımızın isim sponsoru Göksel Paslanmaz Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Emin Selim Akgül de hazır bulundu.
 
Müsabaka öncesi Fenerbahçe Göksel Çelik 2. Lig Kadın Voleybol Takımımız ve teknik heyet 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Türk bayrağı açtı. Ayrıca Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt ile Kaptan Eda Erdem Dündar ABD Büyükelçisi Jeffrey Lane Flake ve eşi Cheryl Flake’e imzalı Fenerbahçe Opet forması ve çiçek hediye etti.
 
Mücadelenin ardından ise iki takım oyuncuları birbirlerine karşılıklı hediyeler takdim ettiler.
 
4 set üstünden oynanan karşılaşmayı Brigham Young University 4-0 kazandı. Müsabakanın setleri 23-25, 16-25, 17-25, 19-25 tamamlandı.

Basın Fotoğrafları