VOLEYBOL ALTYAPI

2. Lig Kadın Voleybol Takımımızdan sponsorumuz Göksel Çelik’e özel etkinlik

28 Mart 2023 Salı 12:01

Kulübümüz, Fenerbahçe 2. Lig Kadın Voleybol Takımımızın isim sponsoru ‘Göksel Çelik’in katılımıyla düzenlenen bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.
 
6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve ülkemizi yasa boğan deprem felaketinin öncesinde 3 Şubat Cuma günü Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde düzenlenen tanıtım etkinliğine Voleybol Şubemizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt ile Göksel Paslanmaz Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Emin Selim Akgül'ün yanı sıra Göksel Çelik profesyonelleri de katıldı.
 
Etkinlik kapsamında Fenerbahçe Göksel Çelik 2. Lig Kadın Takımımızın antrenman maçını izleyen sponsorumuz Göksel Çelik çalışanları bir de gösteri maçı yaptı.
 
2. Lig Kadın Voleybol Takımımız ile takımımızın isim sponsoru ‘Göksel Çelik’in çalışanları arasında oynanan bu özel karşılaşma birbirinden eğlenceli anlara sahne oldu.
 
Oynanan karşılaşmanın ardından hediye takdimi yapıldı. Fenerbahçe Göksel Çelik 2. Lig Kadın Takımımızın oyuncularından Duru Türknas, Göksel Paslanmaz Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Emin Selim Akgül’e takım tarafından imzalanan Fenerbahçe forması hediye ederken; Göksel Çelik ise takımımızın oyuncuları ve teknik heyetine çeşitli hediyeler takdim etti.
 
Etkinlik, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Basın Fotoğrafları