Siz hep mutlu olun çocuklar!

31 Ocak 2025 Cuma 13:33

Kulübümüz, 6 Şubat 2023'de Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinden etkilenen çocuklarımıza moral vermek ve umut aşılamak amacıyla kıymetli bir adım attı.
 
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Gaziantep Şubesinin (TÜFAD) depremin etkilerini hafifletmek ve çocukların motivasyonunu arttırmak amacıyla organize ettiği, “Gaziantep Çocuklarla Birlikte U12 Futbol Şenliği”nde mücadele eden çocuklara Kulübümüz tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılına özel tasarlanan Fenerbahçe formaları armağan edildi.
 
Öte yandan Başkanımız Ali Y. Koç da organizasyonun kapanış törenine Kahramanmaraş Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Gaffar Akarca aracılığıyla duygu, düşünce ve temennilerini aktardığı bir mektup yolladı.
 
Turnuvaya depremden etkilenen çok sayıda çocuk ve Türkiye'nin dört bir yanından antrenörler katıldı. Organizasyonun sonunda katılım sağlayan kulüpler ve futbolculara kupa ve madalyalar takdim edildi.

Basın Fotoğrafları

Metin Boyutu

A

A

A

Metin Boşluğu

Abc

Abc

Abc

Satır Yüksekliği

Satır Yüksekliği

x1

x1.5

x2

Font

Abc

Abc

İmleç

İmleç 1
İmleç 2
İmleç 3

Kontrast

Kontrast 1
Kontrast 2
Kontrast 3
Kontrast 4

Ekran Okuma

Ekran Okuma İconu

x1

x1.5

x2

Animasyon

Başlat

Durdur

Sıfırlama İconu

sıfırla

Kapatma İconu

kapat