Derneklerimizin sosyal sorumluluk projesi için Sinop’a giden Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt, çeşitli ziyaretlerde de bulundu

02 Aralık 2022 Cuma 13:44

Derneklerimiz sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya devam ediyor. Sinop Fenerbahçeliler Derneği ve Landshut Fenerbahçeliler Derneği, Sinop'un Erfelek ilçesinde bulunan Yunus Emre Ortaokulu'na spor malzemeleri, öğrencilere de spor kıyafetleri desteğinde bulundu.
 
Sinop Valisi ve Belediye Başkanı ziyaret edildi
 
Bu anlamlı organizasyon için Sinop'a giden Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt ve Kulübümüzün Dernekler Birimi Yöneticisi Asil Ramazan Erkan, okula geçmeden önce Sinop Fenerbahçeliler Derneği yönetimi ile birlikte ilk olarak Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu'nu ziyaret etti. Ziyaretin sonunda hediyeler takdim edildi. Heyet, daha sonra Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan ile bir araya geldi.
 
Yunus Emre Ortaokulu'nda tören düzenlendi
 
Ziyaretlerin ardından Yunus Emre Ortaokulu'nda tören düzenlendi. Törene Erfelek Kaymakamı Mustafa Düzgün, Erfelek Belediye Başkanı Mehmet Uzun, Erfelek İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şahin, Sinop Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Salim Akbaş ve dernek yöneticileri katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte konuşmalar yapıldı ve öğrenciler hazırladıkları gösterileri sergiledi.
 
Sinop Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ertan Gümüş: Amacımız yarının büyükleri olan siz değerli gençlerimize iyi bir gelecek sunmak
 
Açılış konuşmasını Sinop Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ertan Gümüş yaptı. Gümüş, “Sinop Fenerbahçeliler Derneğimiz 2001 yılında kurulmuş olup, 21 yıldan beri birçok sosyal sorumluluk projesine imza atmıştır. Amacımız yarının büyükleri olan siz değerli gençlerimize iyi bir gelecek sunmak için Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim’ sözünden yola çıkarak daha iyi bir eğitim almanız, daha sağlıklı bir birey  olmanız için bizler elimizden gelen çabayı sizler için sunmaktayız. Bugünkü etkinliğimizi Almanya Landshut Derneğimiz ile ortak yapmaktayız. Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Daha önce okulunuzda okuyan ve burada yetişen Genç Milli Voleybol Takımımızda ve Aydın Büyükşehir Belediye Spor’da  oynayan İdil Naz Kanbur’u örnek almanızı, bir gün onun gibi  başarılı  birer sporcu olmanızı dilerim.” dedi.
 
Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt: Geleceğimiz olarak gördüğümüz kıymetli öğrencilere verilen her türlü destek bizim için çok önemli. Hele ki bu destek Fenerbahçe ile birleşince çok daha anlamlı oluyor
 
Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt, böyle anlamlı bir organizasyonda bulunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Yöneticimiz yaptığı kürsü konuşmasında, “Öncelikle Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bugün aranızda olduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım. Başkanımız Sayın Ali Koç’un ve tüm Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımın da sizlere selamını getirdim. Bugün, burada olmamıza vesile olan Sinop Derneğimize ve Almanya Landshut Derneğimize teşekkür etmek istiyorum. Aydınlık geleceğimiz olarak gördüğümüz kıymetli öğrencilere verilen her türlü destek bizim için çok önemli. Hele ki bu destek Fenerbahçe ile birleşince çok daha anlamlı oluyor.
 
9 branşta yarışan, ülkemize ulusal ve uluslararası arenada sayısız başarılar kazandırmış binlerce sporcu yetiştiren kulübümüzün amaçlarından biri de ülkemizin dört bir yanındaki çocukların sporla buluşmalarına imkân yaratmaktır. Kulübümüzü farklı şehirlerde, ülkelerde temsil eden derneklerimizin bu amacı taşıyor olmaları da bizim için çok özel ve çok kıymetli.
 
Sinop ve Landshut derneklerimizin katkıları ile birlikte Yunus Emre Ortaokulu’ndan daha birçok gence ilham verecek kıymetli sporcular, sporcu adayları yetişeceğine gönülden inanıyorum.
 
Eğitim her açıdan bizleri güçlendirir ve hayata tam donanımlı bir şekilde hazırlar. Araştırmacı olup, düşünmeyi bilen bireyler olmamızı sağlar. İyi bir eğitim başarının ana anahtarıdır. Ama başarı veya güzel bir gelecek sadece iyi bir mesleğe sahip olmak değildir, aynı zamanda topluma faydalı, iyi vatandaş olmayı başarmaktır. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak hepinize güveniyoruz, sizleri destekliyoruz.
 
Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Cumhuriyetimizin değerlerine bağlı bir neslin yetişmesi için emek veren tüm öğretmenlerimize başarılar, öğrencilerimize de zihin açıklığı diliyorum. Bütün öğrencilerin gözlerinden öpüyorum. Herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” dedi.
 
Teşekkür plaketlerinin takdim edilmesinin ardından öğrencilere spor malzemeleri ve kıyafetler dağıtıldı.
 
Öğrencilerle birlikte pastanın kesilmesinin ardından pano boyama çalışması yapıldı. Masa tenisi ve penaltı atışlarının sonrasında okul gezildi.

Basın Fotoğrafları