Yiğit Arda Aypek’in hayali gerçek oldu

22 Ağustos 2021 Pazar 22:53

Stadımızı görünce sevinç göz yaşlarına hakim olamayan Yiğit Arda Aypek, göz yaşı döktüğü stadyumumuzun tribünlerde takımımızın maçını izledi.  
 
Kulübümüz, geçtiğimiz günlerde stadımızın yanından arabayla geçerken göz yaşlarına hakim olamayan ve sosyal medyada gündem olan 12 yaşındaki taraftarımız Yiğit Arda Aypek ve Ailesi’ni ağırladı. Başkanımız Ali Y. Koç da, küçük taraftarımızla bir araya geldi ve bir süre sohbet etti.
 
Fenerbahçemiz, Süper Lig’in ikinci haftasında Fraport TAV Antalyaspor’u konuk ederken, kalbi sarı lacivert için atan milyonlarca kalpten biri olan Yiğit Arda Aypek de ilk kez tribündeydi.
 
Kulübümüzün davetlisi olarak annesi, babası ve iki kardeşiyle birlikte Ankara’dan İstanbul’a gelen Yiğit Arda Aypek, Fenerbahçe- Fraport TAV Antalyaspor maçını ailesiyle birlikte tribünden takip etti. Küçük taraftarımızın heyecanı görülmeye değerdi.
 
Ayrıca stadımızın ve basketbol salonumuzun isim sponsoru Ülker tarafından hazırlanan hediye paketi maç öncesi Yiğit Arda Aypek’e takdim edildi. Hediye paketi üzerinde yere alan notta şu ifadeler yer aldı:  “Bugün gördüğünde mutluluktan gözlerinin yaşardığı yerde, Ülker Stadyumu’ndasın. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ne hoş geldin Arda. İYİ Kİ VARSIN”

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar, Semih Bahadır
 
 
 

Basın Fotoğrafları