Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt: Sağlık çalışanlarına ithaf ettiğimiz fidanlarla birlikte, 5 bin fidan dikeceğiz

14 Mart 2021 Pazar 16:42

Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt, Kulübümüzün 14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarına ithafen başlattığı sosyal sorumluluk projesiyle ilgili bilgi verdi. Bayazıt, “Sağlık çalışanlarına ithaf ettiğimiz fidanlarla birlikte toplamda 5 bin adet fidanın, 21-26 Mart Orman Haftası'nda dikimi gerçekleştireceğiz ve bu fidanlar yarınların nefesi olacak.” dedi.

Projeyle ilgili Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulunan Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt, “Öncelikle ekranları başlarında izleyen tüm taraftarlarımızı sevgiyle selamlıyorum. Tüm sağlıkçılarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı saygı ve minnetle kutluyorum. Ülkemizde ilk Covid-19 vakası tespit edilmesinin üzerinden yaklaşık bir sene geçti. Bizler bu süreçte korunaklı bölgelerimizde, evlerimizde; maske, mesafe, temizlik kurallarına uyarken, sağlık çalışanlarımız en ön cephede savaşarak, mücadele ederek, bizlere nefes olmaya çalıştılar. İyi ki varlar, iyi ki hayatımızdalar. Onlara olan minnetimizi, şükranlarımızı, her fırsatta, her platformda, her zaman dile getirmeye çalıştık. Hatta bu bağlamda geçtiğimiz aylarda stadımızda kartonet çalışması yapmıştık. Sağlık çalışanlarımıza da yer vermiştik. Bugün de gönül isterdi ki statta sağlık çalışanlarımızı burada misafir edebilmek.  Ancak salgın sebebiyle böyle bir imkanımız yok. Bu bağlamda biz de sosyal sorumluluk projesine imza atmak ve sağlık çalışanlarımıza hediye etmek istedik." dedi.

Tribünlerimizde yer alan fidanlarla ilgili de Bayazıt, “Sosyal sorumluluk bilinciyle her zaman öncü ve örnek olan kulübümüz, bugün bir ilki daha gerçekleştiriyor. Binlerce kişinin tek bir nefesi için mücadele eden, milyonlarca kişiyi sağlığına kavuşturan sağlık çalışanlarımız adına tribünlerde 1000 adet fidana ev sahipliği yapıyoruz.  Aslında 1000 adet rakamı tamamen sembolik. Sağlık çalışanlarına ithaf ettiğimiz fidanlarla birlikte toplamda 5 bin adet fidanın, 21-26 Mart Orman Haftası'nda dikimini gerçekleştireceğiz ve bu fidanlar yarınların birer nefesi olacak. Ağaç ve orman sevgisini geliştirmenin ve toplumun çevreye duyarlılığına katkı sağlaması konusunda büyük sorumluluk sahibi olduğumuzu da düşünerek çıktığımız bu yolda, herkesi yeşile, doğaya saygı duymaya ve ağaçlandırma çalışmalarına destek olmaya davet ediyoruz. Evet, bu projeyi kimler organize etti ? Ona da ayrı bir parantez açmak lazım. Bizlere bu projeyi gerçekleştirmemizde destek olan yakın zamanda dernek statüsüne sahip olacak 'Fenerbahçeli Yarınlar Topluluğu'nun genç üyelerine de ayrıca teşekkür ederiz. Belki yaşları nispeten küçük ama Fenerbahçe için yapabilecekleri gerçekten çok büyük. Kalpleri sarı-lacivert atan bu pırıl pırıl gençlerin de yolları bahtları açık olsun.” ifadelerini kullandı.

Futbol A Takımımıza Gençlerbirliği karşısında başarılar dileyen Simla Türker Bayazıt, sözlerini şu ifadelerle noktaladı: “Sözlerime son verirken tekrar tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlarım. Bu akşam da futbol takımımıza bol şans diliyorum. İnşallah, galibiyetle bitirdiğimiz bir hafta olsun."

Basın Fotoğrafları