KULÜP

Fenerbahçemizde yeni yıl coşkusu

27 Aralık 2019 Cuma 13:58

Kulübümüz çalışanları için geleneksel yılbaşı balosu Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlendi.
 
Geceye Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük, Başkanımız Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve kulüp çalışanlarımız katıldı.
 
Sunuculuğunu Ercüment Şansal'ın yaptığı organizasyon, Fenerbahçe marşları eşliğinde coşkuyla başladı.
 
Bir konuşma yapan Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, yeni yılda başarılı olmak için çok çalışacaklarını ifade ederken; “Sezon sonunda şampiyonlukları kutlamak için tekrar bir arada olacağız.” dedi.
 
Daha sonra Başkanımız Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kulübümüzde 10, 20 ve 30 yılını dolduran çalışanlarımıza berat ve plaketlerini verdi.
 
Ardından konuşma yapan Başkanımız Ali Koç, herkesin yeni yılını kutladı.
 
Gece hediye çekilişi ile devam etti. Çekilişte sıfır kilometre bir de araba verildi. Araba çekilişi öncesi Başkanımız Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz sahneye gelirken; Fenerbahçemizin efsane ismi Can Bartu'nun heykelini yaptıracaklarını söyleyen Başkanımız, Bartu'nun eşi Güler Bartu ve kızı Gülfer Arığ'ı sahneye davet etti.
 
Araba çekilişini Güler Bartu yaparken; şanslı çalışanımız Ünal Polat oldu.
 
Gece Doğu Demirkol'un stand up gösterisi ile devam etti. Başkanımız Ali Koç'u sahneye davet eden Demirkol, esprileriyle salondakileri kahkahaya boğdu.
 
Gösterinin sonunda Başkanımız Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sertaç Komsuoğlu, Doğu Demirkol'a plaket ve forma takdim etti.
 
Daha sonra Başkanımız, kalp ameliyatı geçiren Yöneticimiz Sertaç Komsuoğlu'na geçmiş olsun dileklerini iletti.
 
Çok keyifli geçen gecede konuklar Müge Zümrütbel'in şarkıları eşliğinde doyasıya eğlendi.
 
Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları