FUTBOL

Erzurumspor FK maçı hazırlıkları başladı

03 Şubat 2025 Pazartesi 15:15

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 2. hafta maçında 5 Şubat Çarşamba günü saat 20.30’da Erzurumspor FK’yı ağırlayacak olan Fenerbahçemiz, bu maçın hazırlıklarına Fenerbahçe Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla başladı.
 
Teknik Direktörümüz Jose Mourinho yönetiminde yapılan antrenman, salonda core çalışması ile başladı. Ardından sahada ısınma, koordinasyon ve çabukluk programları ile çalışmalarına devam eden Takımımız, daha sonrasında ise pas ve şut çalışması yaptı. Takımımız günün antrenmanını, dar alanda oynadığı çift kale maçlarla noktaladı.
 
Dün oynanan Çaykur Rizespor maçına ilk 11’de başlayan ve 60 dakika süre alan oyuncularımız ise rejenerasyon ve aktif dinlenmeye yönelik programlar uyguladı.
 
Futbol A Takımımız yarın yapacağı antrenman ile Erzurumspor FK maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Basın Fotoğrafları