FUTBOL

Fenerbahçe 2-2 Cagliari Calcio (Hazırlık maçı)

07 Ağustos 2019 Çarşamba 22:28

Fenerbahçemiz, hazırlık maçında karşılaştığı Cagliari Calcio ile 2-2 berabere kaldı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Futbol A Takımımız, yedinci hazırlık maçında İtalyan ekibi Cagliari Calcio ile karşılaştı. Ekibimiz; Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 35. dakikada Emre Belözoğlu ile 45+1. dakikada Ozan Tufan’ın kaydettiği gollerle 2-0 önde tamamladı.  İkinci yarıda ise İtalyan ekibi 54. dakikada Kwang-Song Han ile 64. dakikada (P) Pedro’nun golleriyle eşitliği yakaladı ve mücadele 2-2 tamamlandı.

Yeni transferimiz Deniz Türüç de Fenerbahçe formasıyla ilk maçına çıktı.
 
Türkiye Kulüplerarası Uzun Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası’nda 4 kategorinin 3’ünde zafere ulaşan Yüzme Şubemizin sporcuları ve antrenörleri maç öncesi taraftarlarımızı kupalarla birlikte selamladı.

Öte yandan Futbol A Takımımız sahaya, Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz tarafından 4 Nisan’da başlatılan ve kulübümüzü sürdürülebilir finansal bağımsızlığına kavuşturmak için dev kitlesel kaynak yaratacak olan Fener Ol kampanyasının pankartıyla çıktı.

Fenerbahçemiz, yeni sezon öncesi son hazırlık maçında 10 Ağustos Cumartesi günü Demir Grup Sivasspor ile Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda Cumhuriyet Kupası’nda mücadele edecek.

Fotoğraflar: Semih Bahadır, Burak Saltık

Basın Fotoğrafları