FUTBOL

Yassine Benzia, Ümraniyespor maçını değerlendirdi

24 Ocak 2019 Perşembe 23:42

Futbol A Takımımızın Cezayirli oyuncusu Yassine Benzia, Ümraniyespor maçının ardından yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

“Çok üzgünüz. İki maçta da kırmızı kart gördük. 10 kişiyle oynamak son derece zorlayıcı bir durum. Gördüğümüz kırmızı kartlar turu geçme durumunu zora soktu. Biz Fenerbahçe’nin futbolcularıyız. Bu formayı giyiyorsanız daha iyi sonuçlar almak mecburiyetindeyiz. Daha fazla koşmalı, çalışmalı ve mücadele etmeliyiz. Gerçekten çok büyük üzüntü yaşıyoruz.

Sezon başında farklı pozisyonda başladım buradaki görevime. Artık sezon başındaki pozisyonumda oynamıyorum. Bir de sezon başından itibaren art arda oynama şansı bulamadım. Sezon başında 10 numara gibi bir pozisyondaydım.  Daha sonra git gide pozisyonum değişti. Bunu bir kenara bırakmak lazım. Takımı düşünmek mecburiyetindeyiz. Takım için ne iyi olacaksa ben her zaman onu yapmaya hazırım. Saha içindeysem hangi pozisyonda oynarsam oynayayım takım arkadaşlarıma katkı vermek istiyorum. Eğer sahada değilsem takım arkadaşlarıma kenardan vereceğim destekle onları morallendirmek istiyorum. Takım her şeyin önünde gelir.”