FUTBOL

Michael Frey: Taraftarımız harika

06 Ocak 2019 Pazar 16:51

Yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerine vurgu yapan golcü oyuncumuz Michael Frey, Ersun hocanın takımı üç kulvarda da mücadele etmeye hazırladığını belirtti. Taraftarlardan da övgüyle bahseden Frey, daha fazla gol atmak için çalıştığını sözlerine ekledi.

İsviçreli forvetimiz Michael Frey Antalya kampında FBTV’nin sorularını yanıtladı.Ligde daha üst sıralarda olmaları gerektiğine vurgu yapan Frey, “İkinci yarıda alabildiğimiz kadar puan almamız gerekiyor. Önümüze bakmalıyız. Maç maç düşünmemiz lazım. Kesinlikle iyi bir sıralamada değiliz. Herkes bunun bilincinde. Birlik olup, hep birlikte hareket ederek; alabildiğimiz kadar puan almalıyız. Bunun için, tabelada daha da yukarılara çıkabilmek için gerçekten çok çalışıyoruz” dedi.

Taraftarla ilgili de golcü oyuncu, “Harika bir taraftarımız var. Her maçta stadımızı doldurdular. Bizim de bu sevginin karşılığını geri ödememiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Bireysel performansı içinse İsviçreli golcü, “Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Gol atmak için buradayım. Her gün idmanda bunun için çalışıyorum. Şu ana kadar 5 golüm var. Daha da fazla gol atmak istiyorum. Aynı zamanda hep birlikte savunma yapmamız gerekiyor. Aslında önemli olan gol atabilecek şansları üretmemiz. Golü ben atsam da takım arkadaşlarımdan biri atsa da güzel olur” dedi.

Hedeflere de değinen Michael Frey, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“İnanmamız gerekiyor. Ligde kesinlikle yukarı sıralara çıkmamız gerekiyor. Kesinlikle Türkiye Kupası’nı da kazanabiliriz. Avrupa Ligi de bizim için bir şans. Hocamız bizi üç kulvarda da en iyi şekilde mücadele etmek için hazırlıyor."  

Fotoğraflar: Tolga Ovalı

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları