FUTBOL AKADEMİ

Çanakkale’yi geçilmez kılan şehitlerimizi saygıyla anıyoruz: U12 ve U10 Takımlarımız, 18 Mart anısına düzenlenen turnuvaları şampiyon tamamladı

18 Mart 2023 Cumartesi 19:30

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü anısına düzenlenen turnuvalarda U12 ve U10 Takımlarımız şampiyon oldu. 12 Yaş Altı Futbol Takımımız Gölcük'ün ev sahipliğinde düzenlenen 18 Mart Şehitleri Anma Turnuvası’nda şampiyonluğa ulaşırken; U10 Takımımız ise 18 Mart Zafer Kupası Turnuvası’nı zirvede tamamladı.
 
U12 Takımımız 18 Mart Şehitleri Anma Turnuvası’nda şampiyonluğa ulaştı
 
Bugün gerçekleştirilen 18 Mart Şehitleri Anma Turnuvası’na Fenerbahçemizin yanı sıra; Beşiktaş, Samsunspor, Altay, Bursaspor, Karagümrük, Boluspor, Sakaryaspor, Gölcük Karadeniz Spor, Pendikspor ve Kasımpaşa takımları katıldı.
 
U12 Takımımız, grup müsabakalarında Boluspor’la golsüz berabere kalırken, Pendikspor’u ise Ayaz’ın golüyle 1-0 mağlup etti. İzmir ekibi Altay’a 1-0 mağlup olan U12 Takımımız, Bursaspor’u ise Osman, Talha ve Tuğra’nın golleriyle 3-0 yendi. Kasımpaşa karşısında da rahat bir oyun sergileyen ekibimiz, rakibini Rıdvan, Eymen, Talha, Yiğit ve Furkan’ın golleriyle mağlup etti ve yarı finalde Samsunspor’un rakibi oldu.
 
Samsunspor’u Rüzgar ve Furkan’ın golleriyle 2-0 mağlup ederek finale yükselen Fenerbahçemiz, finalde karşılaştığı Altay’ı normal süresi 0-0 tamamlanan karşılaşmada penaltı atışları sonrası 5-4 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.
 
U10 Takımımız 18 Mart Zafer Kupası Turnuvası’nı zirvede tamamladı
 
Fikirtepe Tesislerimizde düzenlenen 18 Mart Zafer Kupası Turnuvası’nda grup maçlarında Başakspor, Tuzla Yıldız, Alfa Yıldızları, Arabayatağıspor, Bayramoğlu ve Değirmendere ile mücadele eden U10 Takımımız, grubu lider tamamladı. Yarı finalde karşılaştığı Bursa Yıldırımspor’u mağlup ederek finale yükselen U10 Takımımız, finalde de Pendik Sahilspor’u yenerek şampiyonluğa ulaştı.
 
Bu vesileyle başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale’yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, şükran ve saygıyla anıyoruz.

Basın Fotoğrafları