FENERİUM

FENERIUM 2021 İLKBAHAR/YAZ SEZONU AÇILDI

09 Mart 2021 Salı 11:43

Mart ayının gelmesiyle birlikte 2021 İlkbahar/Yaz tekstil koleksiyonu ürünleri Fenerium mağazalarındaki yerlerini almaya başladı.

Tribün, Kolej, Aktif, Trend ve Club temaları dahilinde çok özel tasarım detayları ile şekillenen ürünler taraftarlarımızın beğenisine sunuluyor.

Tribün koleksiyonunda, ‘Piksel’ temasıyla satışa sunulan tişörtler dikkat çekiyor. Amblemimizin yanı sıra; kalkan ve palamut gibi önemli simgelerimiz farklı tasarım detayları ile ürünler üzerinde hayat bulurken, sloganlı modellerimiz de göze çarpıyor.

Aktif koleksiyonunda ‘Neon’ detaylar ön plana çıkarken, Trend koleksiyonu anne-kız kombinleriyle çeşitlendirildi.

Günlük giyim alternatifleri konusunda her zaman iddialı bir marka olan Fenerium, 2021 İlkbahar/Yaz sezonunda Fenerium Club koleksiyonu bünyesinde bu iddiasını daha da güçlendiriyor. Yaz sezonunda farklı renk seçenekleri ile çok beğenilen palamut dalı logolu pololar taraftarlarımızın vazgeçilmez tercihleri arasında yer alacak.

Tişörtten poloya, sweatshirtten deniz şortuna pek çok farklı grupta birbirinden şık ürünleriyle 2021 İlkbahar/Yaz sezonuna damga vuracak olan Fenerium, taraftarlarımızı sürekli yenilenecek olan ürün gruplarını yakından inceleyebilmek adına www.fenerium.com satış sitesi ve mağazalarına bekliyor.

Basın Fotoğrafları