KOLEJ

Fenerbahçe Koleji’nde ders zili çaldı

12 Eylül 2022 Pazartesi 11:44

Fenerbahçe Koleji’nde 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı, düzenlenen törenle başladı. Fenerbahçe Koleji Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törene Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ömer Okan, Ruşen Çetin ve Can Gebetaş katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Fatih Canpolat’ın yaptığı törende Başkanımız Ali Y. Koç’un mesajı da okundu.

Başkanımızın mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Fenerbahçe Kolejimizin değerli öğretmenleri, geleceğimizi aydınlatacak kıymetli öğrencilerimiz, sevgili velilerimiz,  hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.
 
Bu sene de yeni bir eğitim öğretim yılının heyecanını hep birlikte paylaşıyoruz.  2023, yılı ülkemiz için çok farklı bir öneme sahip. Cumhuriyetimizin 100. yılında kulübümüzün her biriminin olduğu gibi eğitim yuvamızın da gereken çalışmaları gerçekleştireceğine, herkesin en maksimumunu vererek başarı hedefleyeceğine ve hedeflerine ulaşacağına inanıyorum. Fenerbahçemizin adının geçtiği her yer, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Cumhuriyetimizin ışığıyla aydınlanır. Bu ışık, sizlerin de yolunu aydınlatacak. Tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve en az onlar kadar heyecanlı olan velilerimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Tüm öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum, Allah hepinize zihin açıklığı versin. Biz her zaman sizlerin yanındayız, destekçiniziz…


Piyano dinletisi ve şarkılar eşliğindeki tören eğitim hayatlarına ilk adımlarını atan birinci sınıf öğrencilerimizin koro dinletisi ile devam etti. Cahit Sıtkı Tarancı’nın ‘Memleket İsterim’ şiirinin okunduğu etkinlikte, beşinci sınıf öğrencileri hep bir ağızdan ‘Andımız’ı okudu.

Tören, ilk ders zilinin çalması ile sona erdi.

Basın Fotoğrafları