KOLEJ

Fenerbahçe Koleji’nde 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs 2022 Perşembe 12:31

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Fenerbahçe Koleji’nde düzenlenen törenle kutlandı.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 103. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında kampüsteki spor salonunda yapılan törene; Fenerbahçe Eğitim Kurumları, Eğitim Tesisleri ve Spor Okulları’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ömer Okan, Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Fatih Canpolat, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Türkiye Basketbol 2. Ligi’ni şampiyonlukla tamamlayan ve Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselen Fenerbahçe Koleji Safiport Basketbol Takımımızın teknik heyeti ve oyuncuları da kutlamada hazır bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törende kürsüye gelen Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Fatih Canpolat, Başkanımız Ali Koç’un mesajını okudu. Ardından Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okuyan Fatih Canpolat, 19 Mayıs Bayramımızı kutladı.

Fenerbahçe Koleji mezunu ve Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımımızın genç oyuncusu İdil Saçalır ile Fenerbahçe Koleji Safiport Basketbol Takımımızın Başantrenörü Ertuğ Tuzcukaya ve oyuncularımız günün anlam ve önemine ilişkin kısa birer konuşma yaptı.  Törende Fenerbahçe Koleji ortaokul ve lise bölümü öğrencileri çeşitli gösterilerle bu anlamlı günü kutladı. Öğrencilerin gösterileri büyük beğeni topladı. Fenerbahçe Koleji’nde düzenlenen tören, İzmir Marşının okunmasıyla tamamlandı.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları