KOLEJ

Fenerbahçe Koleji’nde Kariyer ve Meslek Tanıtım Günü etkinliği başladı

27 Nisan 2022 Çarşamba 16:38

Fenerbahçe Koleji tarafından bu yıl 10.su düzenlenen Kariyer ve Meslek Tanıtım Günü etkinliği Devlet Tiyatroları Sanatçısı Ahmet Mark Somers'in açılış konuşmasıyla başladı.
 
Pandemi nedeniyle son iki yıldır online yapılan geleneksel kariyer ve meslek tanıtım günü bu yıl Fenerbahçe Koleji Kampüsünde yüz yüze olarak 27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşiyor. Kolejin 8. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrencilerine açık olarak gerçekleşen etkinlikte öğrenciler iki gün boyunca seanslar halinde düzenlenen meslek tanıtım sunumlarına katılarak alanında uzman kişiler tarafından meslekleri tanıma fırsatı buluyorlar.

Tıp, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Fizyoterapi, Pilotaj, Bilgisayar-Yazılım Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstriyel Tasarım, Hukuk, Mimarlık,Gastronomi, Spor Bilimleri , Psikoloji ve İşletme-İktisat gibi meslek gruplarının yer aldığı Fenerbahçe Koleji 10.Kariyer ve Meslek Tanıtım Günü'nün kapanış konuşmasını ise Esas Holding CEO'su ve Fenerbahçe Futbol AŞ Bağımsız YK Üyesi Çağatay Özdoğru yapacak.

Basın Fotoğrafları