KOLEJ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Fenerbahçe Koleji’nde coşkuyla kutlandı

23 Nisan 2022 Cumartesi 16:01

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 102. kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Fenerbahçe Koleji’nde düzenlenen törenle kutlandı.
 
Kampüs bahçesinde düzenlenen törene; Fenerbahçe Eğitim Kurumları ve Eğitim Tesisleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ömer Okan, Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Fatih Canpolat, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende öğrenciler, günün anlam ve önemine binaen yaptıkları konuşmaların ardından hazırladıkları dans, tiyatro, jimnastik gösterisi ve müzik dinletileri sundu.
 
Çeşitli atölye çalışmalarının da yer aldığı ve Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Uğur Dündar'ın da katılım sağladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni, uçurtma şenliğiyle sona erdi.
 
Fenerbahçe TV’ye günün anlam ve önemine ilişkin kısa bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyemiz Ömer Okan, “Bugün 23 Nisan. Mutlu bir gündeyiz. Çocuklarımızla, velilerimizle birlikte Kolejimizde bir etkinlikte yer alıyoruz. Bugün Meclisimizin kuruluşunun 102. yılı, Milli Egemenliğimizin ilan edilişinin yıl dönümü ve Atamızın çocuklarımıza armağan ettiği çok özel bir gün. Çocuklarımızla, velilerimizle beraber çeşitli etkinliklerle bugünü kutlamaktan mutlu ve gururluyuz. İnşallah çocuklarımız Atamızın izinde eğitimlerine devam edecekler. Bu konuda da sevinçliyiz.” dedi.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları