KOLEJ

Başkanımız Ali Koç ve Yöneticilerimiz, Fenerbahçe Koleji’nde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamasına katıldı

29 Ekim 2022 Cumartesi 12:43

Fenerbahçe Koleji, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere en büyük mirası olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıl dönümünü düzenlediği törenle kutladı.

Okul kampüsünde yapılan törene Başkanımız Ali Koç, Yöneticilerimiz Ömer Okan ve Ruşen Çetin ile Yönetim Kurulu eski üyemiz, Fenerbahçe Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Şahin, Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Fatih Canpolat, okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törende günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Fatih Canpolat yaptı. Canpolat, konuşmasında Cumhuriyet değerlerine vurgu yaparken, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerinin toplumun tüm kesimini kapsayan eşitlik ilkesi çerçevesinde gerçekleştiğine değindi. Kadın ve kadının toplumdaki yerine de vurgu yapan Fatih Canpolat, Fenerbahçe’nin genlerinde Atatürk ve Cumhuriyet sevdasının var olduğunun da altını çizdi.

Fenerbahçe Koleji’nde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamasına katılan Başkanımız Ali Koç, günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı.

Başkanımız Ali Koç; Cumhuriyet değerlerine vurgu yaptığı konuşmasında Fenerbahçe Spor Kulübü’nün her zaman Atatürk İlke ve İnkılapları ve bunların izinde olan sporcular, öğrenciler yetiştirmeyi görev ve vazife edindiğini ifade etti. Başkanımız, bugün saat 21.00’da yapacağımız Fener Alayı yürüyüşüne de herkesi bir kez daha davet etti.

Öğrencilerin Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere armağan ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş aşamalarını anlattığı gösteriler sergilendi.

Törenin sonunda Başkanımız Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, gösteriyi sergileyen çocuklarla sahnede bir araya gelerek onları tebrik etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu özel etkinlik Başkanımız ve Yöneticilerimizin, Fenerbahçe Koleji öğretmenleriyle çektirdiği toplu fotoğrafla sona erdi.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları