KULÜP

Havacı Fenerbahçeliler Derneğimiz özel bir gece düzenledi

19 Kasım 2022 Cumartesi 23:09

Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Havacı Fenerbahçeliler Derneği’nin düzenlediği geceye katıldı.

Faruk Ilgaz Tesislerimizde gerçekleştirilen organizasyona Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yöneticilerimiz Sertaç Komsuoğlu ve Ruşen Çetin ile Dernekler İletişim Yöneticimiz Asil Ramazan Erkan, Şube ve Dernekler Birimi Yönetim Danışmanı, Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdal Şen’in yanı sıra Havacı Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ragıp Kutay Karaca ve dernek yönetim kurulu ile dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Erkek Basketbol Takımımız ile pek çok şampiyonluk yaşamış ‘Aliço’ lakaplı eski basketbolcumuz Ali Limoncuoğlu ile Fenerbahçe Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Prof. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu, Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Alper Alpoğlu ve Bitlis Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Haluk Altın da gecede yer aldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Havacı Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ragıp Kutay Karaca, kuruldukları günden itibaren hiç vazgeçilmeyen değerlere sahip olduklarının altını çizdi. Başkanımız Ali Koç’un verdiği desteğe değinen Ragıp Kutay Karaca, “Fenerbahçe ve Fenerbahçeliliği üst kimlik kabul ederiz. Bizler Fenerbahçe için kurulduğumuzu hiçbir zaman unutmayız. ‘Fenerbahçe’den değil, Fenerbahçe için’ mottosunu temel alırız. Bu sene başta futbol olmak üzere her branşta bir ivme yakaladık. Tabii ki düşüş göstereceğimiz anlar olacaktır ancak bu dönemlerde Fenerbahçemize daha fazla sarılacağımızı ifade ediyorum. Derneğimizin kurulmasında destek olan yönetim kurulu üyelerimiz ile dernek üyelerimize çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

Ardından kürsüye gelen Şube ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ruşen Çetin ise, Havacı Fenerbahçeliler Derneği’nin önemli derneklerimizden bir tanesi olduğuna değindi. Kulübümüzün derneklerin daha kurumsal bir yapıya sahip olması için hayata geçireceği akreditasyon sisteminden de söz eden Ruşen Çetin, kongre üyelik çalışmalarının bu noktada önem arz ettiğini ifade etti. Yöneticimiz Ruşen Çetin, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız bu yıl kazanılacak şampiyonluğun ve oluşturulan sinerjinin kıymetli olduğunu söylerken “Derneklerimiz, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kan damarlarıdır, can damarlarıdır. Biz, yönetim ve kulüp olarak derneklerimize ne kadar önem verirsek o kadar daha çok büyürüz.” dedi.

Bu özel gecede açık artırmayla Başkanımız Ali Koç ve Futbol A Takımımızın oyuncuları tarafından imzalanmış formalar da sahiplerini buldu.

Havacı Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ragıp Kutay Karaca tarafından Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür plaketi takdim edildi.

Konuklar, sanatçı Ece Seçkin’in şarkılarıyla keyifli vakit geçirdi.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları