DERNEKLERİMİZ

Romanya Fenerbahçeliler Derneği 18. yaşını kutladı

25 Eylül 2019 Çarşamba 20:14

Romanya Fenerbahçeliler Derneği, 18. yaşını 21 Eylül Cumartesi günü Bükreş’te düzenlenen 14. Geleneksel Fenerbahçe Balosu ile kutladı.
 
Fenerbahçe Balosuna, T.C. Bükreş Büyükelçisi Sayın Füsun Aramaz, eşi Büyükelçi İsmail Aramaz ve Büyükelçilik çalışanları, Romanya Fenerbahçeliler Derneği 10. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Adem Tosun, Fransa’nın Romanya Başkonsolosu Mehmet Meydan, FIBA Europe Başkan Yardımcısı Carmen Tocala, Romanya’daki Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor dernek başkanları ve üyeleri, Romanya-Türk İşadamları Derneği Başkanı Güven Güngör, Romanya Kanal D televizyonu starları ve çalışanları, dernek üyeleri ve misafirler katıldı.
 
Gece de Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun gönderdiği kutlama mesajının barkovizyon gösterisinin ardından Romanya Fenerbahçeliler Derneği 10. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Adem Tosun açılış konuşmasında derneğin Romanya’daki Türk toplumu içerisinde her zaman ilklerin derneği olduğunu belirterek dernek başkanı olarak görev yapmaktan büyük bir onur duyduğunu belirtti. 
 
Ardından Bükreş Büyükelçisi Füsun Aramaz da kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Büyükelçi Aramaz’a ve eşine FenerOl kampanyasının simgesi Efsane Futbolcuların imzaladığı forma hediye edildi.
Ayrıca geceye katılan Romanya Kanal D televizyonu starlarından Victor Slav ve Cosmin Cernat’a da birer forma hediye edildi.
 
Türkiye’den gelen müzik grubu eşliğinde söylenilen şarkılar ve marşlarla devam eden gece kesilen pastanın ardından sona erdi.

Haberin diğer fotoğrafları

/